Kubilay Aka din “Legea familiei” apare într-o ședință foto inedită. Actorul s-a lăsat surprins fără tricou

Publicat pe 17.11.2022 la 10:06 Actualizat pe 17.11.2022 la 11:04

Kubilay Aka și-a surprins fanii din mediul online cu cele mai recente fotografii realizate pentru o revistă celebră din Turcia. Actorul din "Legea familiei" s-a lăsat văzut fără tricou.

Kubilay Aka poartă un tricou alb și o bluză închisă la culoare

Kubilay Aka din “Legea familiei” surprinde cu o ședință foto inedită

Happy Channel

Kubilay Aka se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit să facă o impresie deosebită cu rolul din serialul “Legea familiei” și ulterior au urmat alte proiecte ce i-au adus succesul internațional. Reușește să fie o prezență activă atât pe micul ecran cât și în mediul online, acolo unde a surprins recent cu ipostaze demne de revistă.

Kubilay Aka din “Legea familiei” surprinde cu o ședință foto inedită

Deși este o prezență constantă pe internet, cele mai recent vești despre Kubilay Aka vin să distrugă speranțele fanilor în relațiile de lungă durată. Despărțirea de Danla Bilic a venit într-un moment total neașteptat, asta atunci când toată lumea credea că actorul se va căsători. Cu peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, Kubilay Aka a postat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente îl arată pe actorul din “Legea familiei” în ipostaze inedite, fără tricou. Astfel, internauții au putut vedea fără doar și poate că munca pe care acesta a depus-o de-a lungul timpului nu a fost în zadar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 400 de comentarii și tot mai multe aprecieri au fost lăsat în dreptul imaginilor alese special de actor. Tatuajul a reușit să fie piesa de rezistență, un model pe care mulți s-au întrebat de ce și l-a ales.

„Ce semnifică tatuajul?”, “Ai o genetică foarte bună, te poți apuca de sport”, “Cu aceste poze o să-i faci geloși pe toți”, „Ești foarte musculos”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe internet.

Citește și: Topul fotografiilor postate de Burak Özçivit alături de familie. Care sunt cele mai emoționante momente trăite de actor

Devenit celebrul pentru rolurile sale în seriale precum “Vatanım Sensin”, Çukur și Aşk 101, actorul continua să urce pe scara succesului alături de alte vedete din Turcia. Cu toate că avea o relație perfectă în văzul lumii, pe plan personal Kubilay Aka este din nou un bărbat singur.

“Am încercat, nu a mers, nu ne-am potrivit.”, au fost cuvintele lăsate de Kubilay Aka pentru toți cei interesați de relația sa.

Tatuajul controversat pe care Kubilay Aka l-a dezvăluit în mediul online

Cu toate că subiectul despărțirii actorului i-a ținut pe fani cu sufletul la gură o bună perioadă de timp, acum toată lumea se întreabă care este semnificația tatuajului lui Kubilay Aka. După ce a postat o serie de fotografii în mediul online, internauții nu au putut trece cu vederea semnul pe care acesta și l-a tatuat. Toată lumea cunoaște celebra cafenea Starbucks, dar și emblema lor eternă. Astfel că fiecare a ținut să lase un comentariu de mirare atunci când au văzut pe corpul actorului același semn.

Citește și: Nesrin Cavadzade s-a lăsat fotografiată cu un alt bărbat după despărțirea de Gokhan Alkan din "Inimă rănită". Despre cine este vorba

Într-una dintre aparițiile sale publice, Kubilay Aka a ținut să vorbească despre bucuria de a prezenta o ceremonie, de a reușit să fie pe scenă alături de colegi din industrie. De asemenea, a oferit câteva detalii despre relația cu Danla Bilic. Aceștia au format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp.

“Am încercat, nu a mers. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre asta.”, a declarat actorul din “Legea familiei”, arată Sabah.com.tr. Acesta a participat în cadrul Kuruçeşme Open Air.

În articolul

Kubilay Aka din “Legea familiei” apare într-o ședință foto inedită. Actorul s-a lăsat surprins fără tricou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x