Kylie Jenner, cea mai tânără milionară autorealizată la 21 de ani s-a fotografiat pe plajă după cea de-a doua naștere. Cum arată astăzi la 24 de ani

Publicat pe 07.05.2022 la 12:17 Actualizat pe 07.05.2022 la 15:50

Kylie Jenner, desemnată de Forbes în 2019 cea mai tânără miliardară autorealizată, ca mai apoi să i se retragă titlul rămânând doar milionară, a ajuns din nou în atenția presei cu ultima apariție publică după nașterea celui de-al doilea copil.

Kylie Jenner și partenerul său Travis Scott

Getty

Tânăra a devenit cunoscută după ce a apărut în emisiunea de televiziune ''Keeping Up with the Kardashians'', alături de mama şi surorile ei. Ea a devenit la scurt timp extrem de bogată după ce și-a lansat o linie de cosmetice, care a devenit un fenomen în rândul adolescentelor din toată lumea. Acesta are inclusiv o linie de skin care, ea confruntându-se ani la rând cu acneea.

Ei bine, în urma recunoașterii sale internaționale, dar și a familiei ei, cea mai mică fată din clanul Kardashian și Jenner, a devenit aproape peste noapte milionară.

Acesta se bucură atât de o viață profesională, cât și de familie prolifice. În urmă cu doar câteva luni, Kylie Jenner a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra milionară l-a adus pe lume pe fiul ei, pe care inițial îl chema Wolf, însă numele i-a fost schimbat. Alături de Travis Scott, brunetă în vârstă de 24 de ani formează un cuplu extrem de apreciat în lumea spumoasă a showbiz-ului american, dar și la nivel global.

Kylie Jenner și Travis Scott, prima vacanță după ce tânăra a născut al doilea copil

Kylie a recunoscut că cea de-a doua sarcină a pus-o în mare dificultate și corpul său a suferit foarte multe schimbări. Acesta a avut complexe și după naștere, multă vreme a petrecut timpul doar în casă și în sala de sport amenajată în interiorul locuinței sale.

Ei bine, după apariția la Met Gala, Kylie Jenner pare să fi prin curaj și a plecat direct în vacanță alături de partenerul său, dar și de copii.

Imaginile pot fi văzute AICI. Corpul său pare să se fi transformat, însă prea puțin în comparație cu ceea ce gândeau fanii. Imaginile pot fi văzute AICI.

Cum a devenit Kylie Jenner peste noapte, din miliardară, milionară

Titulatura de miliardară i-a fost luată rapid după ce revista a precizat că a revizuit datele financiare date publicităţii de Coty Inc, firmă care a cumpărat o participaţie de 51% în compania de cosmetice a lui Kylie Jenner în noiembrie 2019.

Potrivit Forbes, datorită vânzărilor record, Kylie a fost intitulată "cea mai tânără miliardară autorealizată", însă mai apoi i-a fost retras titlul, menționând că s-a produs o eroare.

Astfel, acordurile financiare au scos în evidenţă faptul că ''afacerea lui Kylie este în mod semnificativ mai mică şi mai puţin profitabilă decât familia a lăsat să se înţeleagă ani de zile în industria cosmetică şi presă, printre care şi Forbes'', a precizat revista.

Ce avere are Kylie Jenner, în realitate

Forbes estimează acum averea netă a lui Jenner (23 de ani) la circa 900 de milioane de dolari. Deci, Kylie nu este miliardară ci milionară!

Jenner a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100, notează DPA. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.

În articolul

Kylie Jenner, cea mai tânără milionară autorealizată la 21 de ani s-a fotografiat pe plajă după cea de-a doua naștere. Cum arată astăzi la 24 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x