Kylie Jenner, într-un body mulat care a atras atenția admiratorilor. Ce detaliu i-a uimit pe oamenii care au vazut-o așa

Publicat pe 18.08.2021 la 18:34 Actualizat pe 18.08.2021 la 19:56

Kylie Jenner, cea mai tânără milionară, a pozat fără inhibiții într-un body care a lăsat la vedere detalii picante despre trupul său. Fanii au reacționat imediat.

Kylie Jenner, cea mai tânără milionară

Kylie Jenner

Getty Images

Tânăra a devenit cunoscută după ce a apărut în emisiunea de televiziune ''Keeping Up with the Kardashians'', alături de mama şi surorile ei. Ea a devenit la scurt timp extrem de bogată după ce și-a lansat o linie de cosmetice.

Kylie Jenner s-a fotografiat de curând într-un body neîncăpător, care i-a făcut pe fani să creadă că arputea avea parte de un accident vestimntar dacă ar purta cstumul la plajă. Acesta a ajuns din nou în atenția presei internaționale, datorită formelor voluptoase și a felului în care arată la doar 23 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a devenit Kylie Jenner peste noapte, din miliardară, milionară

Titulatura de miliardară i-a fost luată rapid după ce revista a precizat că a revizuit datele financiare date publicităţii de Coty Inc, firmă care a cumpărat o participaţie de 51% în compania de cosmetice a lui Kylie Jenner în noiembrie 2019.

Potrivit Forbes, datorită vânzărilor record, Kylie a fost intitulată "cea mai tânără miliardară autorealizată", însă mai apoi i-a fost retras titlul, menționând că s-a produs o eroare.

Astfel, acordurile financiare au scos în evidenţă faptul că ''afacerea lui Kylie este în mod semnificativ mai mică şi mai puţin profitabilă decât familia a lăsat să se înţeleagă ani de zile în industria cosmetică şi presă, printre care şi Forbes'', a precizat revista.

Ce avere are Kylie Jenner, în realitate

Forbes estimează acum averea netă a lui Jenner (23 de ani) la circa 900 de milioane de dolari. Deci, Kylie nu este miliardară ci milionară!

Jenner a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100, notează DPA. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.

În articolul

Kylie Jenner, într-un body mulat care a atras atenția admiratorilor. Ce detaliu i-a uimit pe oamenii care au vazut-o așa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x