La trei ani de la moartea sa, Humberto Zurita dezvăluie ce boală a răpus-o pe Christian Bach. Detalii inedite

Publicat pe 31.08.2023 la 14:47 Actualizat pe 31.08.2023 la 15:21

Humberto Zurita vorbește încă o dată de regretata sa soție, Christian Bach. Actorul a oferit câteva informații cu privire la trecerea în neființă a cea care i-a fost alături de la început.

Humberto Zurita poartă o cămașă neagră și un sacou de aceeași culoare

La trei ani de la moartea sa, Humberto Zurita dezvăluie ce boală a răpus-o pe Christian Bach

Getty Images

Cu toate că familia regretatei artiste nu a ținut să ofere informații despre moartea sa, Humberto Zurita a depășit obstacolele și a dezvăluit ce boală a răpus-o pe Christian Bach.

La trei ani de la moartea sa, Humberto Zurita dezvăluie ce boală a răpus-o pe Christian Bach

Christian Bach a murit pe 26 februarie 2019 la vârsta de 59 de ani. I-a surprins pe fanii din lumea întreagă, asta pentru că nimeni nu știa că are probleme grave de sănătate. De atunci, Humberto Zurita și cei doi copii ai cuplului au ținut secret cauza morții sale, în ciuda zvonurilor. Se spunea că actrița ar fi suferit de scleroză multiplă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trei ani și șase luni de la moartea sa, Humberto Zurita a dezvăluit ce boală i-a răpus soția cu care a fost căsătorit timp de 34 de ani.

“Lumea știe că ea a avut cancer. Care a fost procesul și tot cee ace s-a întâmplat rămâne cu ea, așa a vrut. Este ceva ce noi îi datorăm, nu e ca și cum noi vrem să avem un secret. Mie nu-mi place să creez un show din viața mea, nici din cea a copiilor mei. Este un subiect care are legătură cu soția mea și pentru respect față de ea această temă o s-o păstrăm.”, a declarat actorul, arată univision.com.

Citește și: Humberto Zurita îi aduce un omagiu lui Christian Bach, cea care i-a fost soție. Actrița a încetat din viață în 2019

În 2014, actrița de origine argentiniană a înregistrat ultima sa telenovelă, La Impostora. La scurtă vreme a dispărut din viața publică. Atunci a venit momentul în care s-a vehiculat că ar suferi de o boală incurabilă. S-a spus că ar suferit de scleroză multiplă sau cancer și că nu-și poate mișca brațele și alte părți ale corpului. În 2017, Humberto și Christian și-au schimbat reședința din Miami la LA, acolo unde locuiau cei doi copii ai cuplului. Și atunci s-a vorbit despre o mișcare din cauza stării de sănătate a vedetei.

În același an, Humberto Zurita a vorbit despre probleme de sănătate în zona unor vertebre și a oferit alte declarații în acest sens.

“E foarte bine ea, nu știu de unde au venit lucrurile astea. Are o problemă cu o vertebră care îi deranjează un nerv. Nu vrea să se opereze și preferă să fie la terapie pentru a reuși mai departe.”, a declarat atunci Humberto Zurita. Într-un comunicat de presă, Humberto Zurita își anunța fanii pe 1 martie 2019 că soția sa a încetat din viață.

“Mereu a fost dorința ei de a păstra lucrurile personale și familia în intimitate absolută. A vrut să ducem o viață normală, paralelă de cea profesională și de expunerea mediatică ce derivă din munca noastră. În această parte public, de obligă să împărtășim cu voi această pierdere pentru familie.”, a scris actorul.

Acestea sunt lucrurile pe care le cunoaștem despre moartea lui Christian Bach

Christian Bach a încetat din viață în urma unui atac respirator în 2019 la vârsta de 59 de ani. Vedeta s-a îndepărtat de luminile reflectoarelor din 2014, an în care a terminat de filmat și ultima sa telenovelă. De la acea dată și până la moartea sa au existat nenumărate indicii legate de tragedie.

Citește și: Humberto Zurita păstrează vie amintirea regretatei sale soții, Christian Bach. Ar fi împlinit astăzi 64 de ani

Înainte de a înceta din viață, familia ei a negat că ar fi bolnavă la un astfel de nivel. În februarie 2017, Humberto Zurita a vorbit despre starea sa de sănătate însă la un nivel foarte vag.

În articolul

La trei ani de la moartea sa, Humberto Zurita dezvăluie ce boală a răpus-o pe Christian Bach. Detalii inedite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a luat avânt în România. Producătorii s-au aliniat cu preferinţele clienţilor: "Aduce multă satisfacţie"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x