Laura Zapata anunță detenția a trei persoane care au avut grijă de bunica sa. Regretata Eva Mange a trăit într-un azil de bătrâni

Publicat pe 22.12.2022 la 20:07 Actualizat pe 22.12.2022 la 20:23

Laura Zapata anunță detenția a trei persoane care au avut grijă de bunica sa. Regretata Eva Mange a trăit într-un azil de bătrâni.

Laura Zapata poartă o bluză cu mânecă lungă și zâmbește

Laura Zapata anunță detenția a trei persoane care au avut grijă de bunica sa

Happy Channel

Laura Zapata și-a informat fanii că regretata sa bunică a fost îngrijită într-un azil al terorii. Cei care au avut grijă de aceasta sunt judecați penal în instanță și vor fi arestați.

Laura Zapata anunță detenția a trei persoane care au avut grijă de bunica sa

Prin intermediul profilului personal de Instagram, Laura Zapata, sora faimoasei Thalia, și-a anunțat fanii că cei care au avut grijă de bunica sa, Eva Mange au fost arestați. Aceasta din urmă a petrecut o lungă perioadă de timp între pereții azilului Le Grand Senior Living.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu pot să fiu mai fericită de atât! Persoanele care i-au cauzat rău bunicii mele, Eva Mange Marquez sunt reținute deja și există un proces penal împotriva lor. Sunt trei persoane, asistenta ucigașă și alți aparținători ai azilului terorii. Mulțumesc lui Dumnezeu că există îngeri în cer.”, a scris Laura Zapata. Vestea a fost răspândită la 17 zile după ce actrița le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online pentru a o localiza pe asistenta Jessica de Jesus Martinez. Aceasta din urmă a fugit din calea autorităților după ce un mandat de arestare a fost emis în numele său.

“Jessica de Jesus Martinez, infirmiera asasină, mi-am imaginat cum a maltratat-o pe bunica mea. Vă spun că pe numele ei s-a emis un ordin de arestare și umblă din ușă în ușă.”, a scris actrița în data de 4 decembrie. Pe 21 decembrie, Laura Zapata și-a anunțat fanii că persoana în cauză “a căzut”. Mii de aprecieri au fost lăsate pe pagina sa în dreptul postării legate de regretata sa bunică, Eva Mange. Cu toate acestea, antagonista celor mai vizionate telenovele nu a oferit detalii despre persoanele reținute.

Conflictule dintre Laura Zapata și Thalia a continuat o lungă perioadă de timp. Sora protagonistei din “Marimar” spune că a blocat-o pe vedetă pe rețelele sociale și în prezent nu mai comunică în nicio privință. De asemenea, a făcut mai multe mărturisiri șocante în fața tuturor prietenilor virtuali.

Laura Zapata spune că Thalia a devenit vedetă internațională datorită succesului său

De când bunica Thaliei a încetat din viață, conflictul dintre vedetă și sora sa vitregă Laura Zapata a continuat. Cu toate acestea, totul s-a întâmplat doar din perspectiva antagonistei telenovelelor, dar fiind faptul că Thalia nu a făcut nicio declarație oficială legată de aacest subiect. Cea din urmă a declarat că protagonista din “Marimar” nu i-a oferit niciun fel de ajutor financiar în legătură cu cheltuielile spitalicești sau de înmormântare ale regretatei Eva Mange.

“Acum nu știu cum o să mă mai găsească pentru că am blocat-o.”, a transmis Laura Zapata, potrivit Univision.com. “Din păcate, există oameni care vor să scoate vorbe dintr-un context atât de dificil.”, a declarat Laura Zapata, arată Univision.com. Aceasta a subliniat încă o dată faptul că nu a avut timp să vorbească cu Thalía despre această problemă, în niciun caz faptul că aceasta nu a dorit să plătească.

În articolul

Laura Zapata anunță detenția a trei persoane care au avut grijă de bunica sa. Regretata Eva Mange a trăit într-un azil de bătrâni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x