Laura Zapata lămurește problema cheltuielilor funerare pe care le-a avut cu Eva Mange. Ce spune despre implicarea Thalíei

Publicat pe 30.08.2022 la 12:10 Actualizat pe 30.08.2022 la 13:09

Laura Zapata lămurește problema cheltuielilor pe care le-a avut cu Eva Mange. Actrița vorbește despre implicarea Thalíei de până acum. Ce spune.

Laura Zapata poartă haine negre și are ochelari de vedere, dar și părul desprins

Laura Zapata în cadrul slujbei de înmormântare a lui Edith Gonzalez. 13 iunie 2019

Profimedia Images

Laura Zapata continuă scandalul legat de cheltuilelile funerare pe care le-a avut cu bunica sa, Eva Mange. După ce femeia a încetat din viață, actrița a declarat că Thalía nu a ajutat-o până acum din punct de vedere financiar. În prezent, antagonista telenovelelor are alte declarații pregătite.

Laura Zapata lămurește problema cheltuielilor funerare pe care le-a avut cu Eva Mange

Încă o dată, Laura Zapata vine să facă lumina în centrul scandalului cu sora sa, Thalía. După ce bunica celor două a încetat din viață, antagonista telenovelelor a apărut în presă și a făcut anumite declarații care au avut-o în prim-plan pe protagonista din “Marimar”. Pe 21 iulie 2022, Laura Zapata spunea că până acum sora sa nu a întrebat-o nimic în legătură cu cheltuielile aferente spitalizării și înmormântării.

Eva Mange a încetat din viață pe 24 iunie 2022 la vârsta de 104 ani. Atât Laura Zapata cât și Thalía au fost mereu alături de ea, cele mai multe ipostaze putând fi văzute în mediul online. Într-un interviu oferit pe 25 iulie, aceasta a subliniat faptul că ceea ce a declarat în legătură cu sora sa a fost scos din context.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Din păcate, există oameni care vor să scoate vorbe dintr-un context atât de dificil.”, a declarat Laura Zapata, arată Univision.com. Aceasta a subliniat încă o dată faptul că nu a avut timp să vorbească cu Thalía despre această problemă, în niciun caz faptul că aceasta nu a dorit să plătească.

“Eu sunt cea care nu i-a spus astfel: Uite cât au costat toate, cum facem, cum ne împărțim. Tot ce vor să facă e să tergiverseze pentru a scoate totul din context. Niciodată n-am spus asta. Vreți să mințiți pe toată lumea cu un lucru foarte dureros. Sora mea a fost întotdeauna prezentă.”, a continuat vedeta.

Citește și: Natália Subtil vorbește despre relația dintre Bárbara Mori și micuța Mila. Cum se înțelege tânăra bunică cu nepoata sa

În interviul pe care l-a oferit pe 21 iulie, Laura Zapata i-a asigurat pe toți că Thalía nu a căutat-o pentru a-i oferi ajutor financiar în ceea ce privește cheltuielile spitalicești și funerare ale regretatei Eva Mange.

Laura Zapata și Thalía și-au luat rămas-bun de la bunica Eva Mange

În ultimul interviu oferit, Laura Zapata spunea că o va contacta pe Thalía pentru a-i cere bani dat fiind faptul că a suferit mai multe cheltuieli într-un timp foarte scurt. În acest sfârșit de săptămâna, vedeta a ținut o slujbă în memoria bunicii sale care a încetat din viață acum o lună. Pe data de 24 iunie 2022, atât Laura Zapata cât și Thalía au făcut publicul anunțul legat de moartea bunicii lor.

Citește și: Cum arată în prezent fiicele actriței Dominika Paleta. Cele două sunt adolescente în toată regula

Antagonista celor mai celebre telenovele din Mexic are peste 100 de mii de urmăritori pe pagina personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori le arată fanilor momente din viața sa personală și profesională. De asemenea, nu putem uita de clipele în care vedeta s-a lăsat fotografiată alături de regretata sa bunică, Eva Mange. Are până acum peste o mie de postări, toate având legătură cu viața sa de-a lungul timpului. Laura Zapata s-a născut pe 31 iulie 1956 în Mexic și este cântăreață, actriță și dansatoare.

În articolul

Laura Zapata lămurește problema cheltuielilor funerare pe care le-a avut cu Eva Mange. Ce spune despre implicarea Thalíei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x