Laura Zapata și Thalia și-au sărbătorit bunica. De ce este actrița dezamăgită de sora sa mai mică

Publicat pe 20.01.2022 la 12:23 Actualizat pe 20.01.2022 la 13:00

Laura Zapata și-a sărbătorit bunica, însă a recunoscut că Thalia nu i-a adus acesteia niciun cadou cu această ocazie specială. Care este motivul pentru care vedeta a vorbit din nou de sora sa în mediul online.

Laura Zapata poartă o bluză neagră și ochelari de vedere

Laura Zapata, dezamăgită de sora sa

Profimedia Images

Laura Zapata a sărbătorit cea de-a 104-a zi de naștere a bunicii sale, Doña Eva Mange. Cu toate acestea, vedeta a fost extrem de supărată pe sora sa, Thalia atunci când a văzut că artista nu i-a trimis acesteia nici măcar un buchet de flori.

Certurile dintre cele două celebre surori sunt cunoscute în mediul online, de-a lungul timpului mărul discordiei între cele două fiind larg dezbătut.

Laura Zapata, dezamăgită de sora sa

Pentru cea de-a 104-a zi de naștere a bunicii sale, Laura Zapata s-a arătat extrem de dezamăgită de Thalia, asta pentru că vedeta nu i-a adus niciun cadou acesteia. Thalia și Laura Zapata și-au sărbătorit bunica, pe Doña Eva Mange, iar amândouă au postat în mediul online fotografii și filmulețe emoționante.

Cu toate acestea, marea actriță s-a arătat dezamăgită de sora sa, asta pentru că Thalia le-a arătat fanilor că o felicită pe bunica sa, însă nu i-a adus acesteia niciun cadou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Thalia a vorbit cu ea la telefon, însă nu i-a trimis nimic, nici flori, niciun cadou, nimic.”, a mărturisit Laura Zapata. Marea actriță a vorbit despre această polemică în mediul online, cu ocazia unui interviu acordat recent. De asemenea, aceasta a spus că Thalia și-a surprins bunica cu un telefon surpriză și a sunat-o prin video call pentru a-i ura toate cele bune, dar mai ales sănătate.

“I-a cântat, i-a spus că este frumoasă și a încercat să-și facă prezența într-un fel anume.”, a mărturisit Laura Zapata. Din păcate, actrița s-a arătat dezamăgită de gestul surorii sale cu privire la cadoul pe care Thalia nu i l-a trimis sărbătoritei.

Laura Zapata a declarant că Dona Eva Mange a petrecut clipe minunate alături de cei dragi, în acea zi specială: „Ea știa că este ziua ei de naștere, a fost foarte drăguță cu această ocazie. I-am tuns părul, am aranjat-o, i-am făcut manichiura, pedichiura, ea știe că este ziua ei la ora 12. Noi din familia i-am cântat.”

Laura Zapata și Thalia, din nou la cuțite

“Acestea sunt mâinile care au cântat și au dansat toată viața. 104 ani de viață! Celebrez cu tine această zi, bunicuța mea. La mulți ani! Aici cele două nepoate îți cântă la mulți ani!”, a scris Thalia în mediul online.

Deși întotdeauna au fost la cuțite și au apărut divergențe între ele, Thalia și Laura Zapata se bucură întotdeauna la fel de mult atunci când vine vorba de bunica lor.

“Dacă nu ar fi fost bunica mea, nu știu ce-aș fi făcut. Dumnezeu este bun și a ținut-o în viață.”, a declarat Laura Zapata. De asemenea, trebuie să menționăm că în timpul unei emisiuni televizate, Laura Zapata a mărturisit că nu și-ar fi imaginat niciodată că bunica sa ar putea ajunge la această vârstă înaintată. “Anul acesta a fost foarte dificil, ea mereu spunea că își dorește să ajungă la 100 de ani, dar 104, incredibil, aici este, foarte puternică.”, a declarat vedeta.

Laura Zapata a postat câteva fotografii în online, acolo unde le-a arătat fanilor cum a petrecut alături de bunica sa.

În articolul

Laura Zapata și Thalia și-au sărbătorit bunica. De ce este actrița dezamăgită de sora sa mai mică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x