Laura Zapata vorbește despre relația cu Thalía. Ce spune actrița despre celebra cântăreață

Publicat pe 22.03.2022 la 14:49 Actualizat pe 22.03.2022 la 15:19

Laura Zapata poartă părul prins în coadă, are breton aranjat pe partea dreaptă și are ruj roșu.

Laura Zapata, în cadrul prezentării cărții 'Pensamiento Ventana'. 18 dec. 2021

Getty Images

Laura Zapata a vorbit din nou despre relația pe care o are cu sora sa vitregă, Thalía. Dacă cele două trăiesc la momentul actual o relație liniștită, nu se poate spune același lucru și despre celelalte surori ale marii actrițe.

Ernestina, Gabriela și Federica Sodi sunt cele trei surori vitrege cu care Laura Zapata nu comunică în prezent din cauza mai multor divergențe apărute pe parcurs.

Laura Zapata vorbește despre relația cu Thalía

Astăzi, relația dintre Laura Zapata și Thalía se desfășoară în liniște și pace, însă nu se poate spune același lucru și despre celelalte surori vitrege ale marii actrițe. Cu toate acestea, vedeta spune că relația cu soția lui Tommy Mottola nu va continua pe același făgaș natural pentru multă vreme.

În prezent, ceea ce le ține unite pe cele două surori vitrege este iubirea pe care amândouă o împărtășesc pentru bunica lor, Eva Mange, în vârstă de 104 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Probabil că atunci când bunica mea nu va mai fi, relația noastră se va rupe pentru totdeauna. Eu cred că această relație este strânsă datorită bunicii mele.”, a declarat Laura Zapata în cadrul emisiunii online prezentate de Inés Moreno, conform Univision.com. De asemenea, prietenia dintre cele două surori vitrege este destul de recentă.

În 2018, cele două s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a bunicii lor, asta după ce ani de-a rândul nu și-au mai vorbit. De atunci, încercările de comunicare ale vedetelor s-au soldat doar cu reușite. Cu toate că relația cu Thalía se află într-o perioadă de încercări, Laura Zapata susține că sora sa este singura dintre cele patru care a vrut întotdeauna să fie la curent cu starea de sănătate a bunicii lor.

Cu toate că trăiește în New York alături de Tommy Mottola, Thalía a călătorit de nenumărate ori către Mexic, acolo unde locuiește bunica sa pentru a-i fi alături în cele mai importante zile ale sale.

Care a fost mărul discordiei între surorile Sodi și Laura Zapata

Laura Zapata este fiica Yolandei Miranda Mange și Guillermo Zapata Pérez de Utrera. Cu toate acestea, actrița a fost crescută de bunica sa, Eva Mange. Ulterior, mama actrița s-a recăsătorit și a adus pe lume alte patru fiice.

Într-un interviu acordat publicației “El minuto que cambió mi destino” în 2018, Laura Zapata a declarat: „Viața era deja destul de dificilă în casa mea, el era o persoană care nu mă dorea. Mama mea s-a căsătorit cu el când eu aveam trei ani. M-a făcut mereu să fiu conștientă că nu sunt dorită.”

Laura Zapata a locuit alături de bunica sa, însă de cele mai multe ori își dorea să se întoarcă în casa mamei sale, alături de surorile sale. În anul 2000, Laura Zapata și Ernestina Sodi au fost răpite și private de libertate timp de 10 zile.

Ernestina Sodi a fost cea care a acuzat-o pe Laura Zapata de răpire și de acolo până la o ceartă în toată regula a mai fost doar un pas. “Din păcate, mama a alcătuit un grup de fete care au fost întotdeauna în competiție.”, a mai spus aceasta.

În articolul

Laura Zapata vorbește despre relația cu Thalía. Ce spune actrița despre celebra cântăreață

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x