Leticia Calderon a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Publicat pe 07.10.2021 la 09:39 Actualizat pe 07.10.2021 la 10:58

Leticia Calderon, una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele, s-a operat de urgență la sfaturile doctorilor. Vedeta și-a asigurat fanii de pe rețelele de socializare că totul a decurs așa cum trebuia și starea ei de sănătate este bună.

Leticia Calderon poartă o jachetă maro și are părul scurt și ondulat

Leticia Calderon pe covorul roșu

Getty

La sfatul medicului, Leticia Calderon s-a operat de urgență. Actrița din “Esmeralda” și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare după ce a publicat o fotografie în care apare pe patul de spital.

Purtătorul de cuvânt al actriței i-a asigurat pe cei care o iubesc de faptul că vedeta lor preferată se simte bine, iar operația a fost una programată. Leticia Calderon rămâne una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele.

După operație, Leticia Calderon nu a avut nicio complicație, astfel că intervenția a fost un succes.

Leticia Calderon s-a operat de urgență

“A început cu niște dureri mici, apoi s-a dus la doctor și i-a spus că are legătură cu vezica biliară, că e inflamată. Au trebuit să o scoată.”, a declarat purtătorul de cuvânt.

De asemenea, acesta i-a asigurat pe toți că Leticia Calderon se simte foarte bine și că și-a revenit destul de repede din anestezie.

“Din fericire, mi-a spus că totul a decurs conform planului și că nu au existat complicații. Deja a ieșit din spital și merge acasă.”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta nu este prima dată când Leticia Calderon ajunge pe patul de spital, prima oară fiind din cauza unei pneumonii pe care a avut-o din cauza virusului SARS-CoV-2. La acea vreme, actrița a făcut câteva declarații.

“Am fost în spital șapte zile cu oxigen, dar doar pentru a mă trata de pneumonie și pentru a avea grijă de plămânii mei.”, a spus Leticia Calderon.

Leticia Calderon și-a vaccinat copiii împotriva COVID-19

Leticia Calderon și-a dus cei doi copii în Statele Unite pentru a primi dozele împotriva virusului SARS-CoV-2. Actrița a trecut prin boală la începutul anului 2021 și a mărturisit că după ce i-a fost administrată prima doză de vaccin, a rămas cu efecte secunde.

Printre cele mai comune efecte, s-au numărat și durerea de braț, tahicardie și greață. Leticia Calderon spune că a rămas cu o tahicardie pe care nu o poate controla nici acum. Cu toate acestea, blondina este vaccinată complet la momentul actual.

Toată familia vedetei a trecut prin această boală, motiv pentru care au trebuit să stea internați în spital și să primească ajutor specializat. La vremea, Leticia Calderon a publicat o imagine cu tatăl său din perioada în care aceasta era doar un bebeluș.

“Asta era foarte importante, ca băieții mei să se vaccineze pentru a merge la școală.”, a spus Leticia Calderon.

Leticia Calderon a mărturisit că tatăl copiilor i-a dat întotdeauna permisiunea să facă ce dorește în ceea ce privește educația lor, și de asemenea a fost de acord cu vaccinul. În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu bărbatul, actrița plănuiește să vorbească despre viața cu fostul partener.

Cât despre copiii actriței, se pare că băiatul cel mare al acesteia este îndrăgostit de o actriță și spune că va face tot ce-i va sta în putință pentru a o face fericită.

“ Este vorba despre Marjorie de Sousa , o iubesc din toată inima, o voi duce până la capătul lumii și înapoi.”, a declarant Luciano, fiul actriței.

În articolul

Leticia Calderon a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x