Leticia Calderón ar fi dispusă să meargă în vacanță alături de fostul partener și Yadhira Carrillo. “Nu sunt o femeie care poartă pică”

Publicat pe 15.07.2024 la 16:50 Actualizat pe 15.07.2024 la 17:08

Actrița de telenovele celebrează faptul că cei doi băieți ai săi pot petrece timp cu tatăl lor după mai mulți ani de absență. Ce a punctat vedeta.

actriță în fața camerei

Leticia Calderon ar fi dispusă să meargă în vacanță alături de fostul partener și Yadhira Carrillo

Getty Images

În trecut, s-a speculat faptul că Juan Collado ar fi înșelat-o pe Leticia Calderon cu Yadhira Carrilo. Acest lucru a provocat ca actrița din Esmeralda să-și încheie relația în anul 2004.

Leticia Calderon ar fi dispusă să meargă în vacanță alături de fostul partener și Yadhira Carrillo

În ciuda faptului că Yadhira Carrillo mereu a punctat că și-ar fi început relația după ce Leticia Calderon ar fi ieșit din peisaj, cea din urmă spune că are probe pentru ceea ce susține. Fără îndoială, pentru Lety Calderon trecutul a rămas în urmă, iar acum aceasta este bucuroasă de faptul că cei doi băieți ai săi își pot întâlni tatăl.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a ieșit din închisoare, Juan Collado a ținut să se apropie de cei doi copii ai săi după mai mulți ani de absență. Leticia Calderon i-a asigurat pe jurnaliști că tinerii se află în vacanță alături de tatăl lor.

“Toată viața am căutat asta. Toată viața, după 20 de ani despărțiți, era evident că trebuia să apară și sunt foarte mulțumită.”, a transmis vedeta, arată tvnotas.com.mx. De asemenea, Leticia Calderon ia în calcul posibilitatea de a merge în vacanță alături de fostul său partener și copiii. De asemenea, va fi și Yadhira Carrillo cea care îi va însoți.

“Dacă mă invită da, de ce nu. Dar să-mi plătească tot.”, a spus printre râsete, apoi a continuat: “Bineînțeles că da. Eu mereu am demonstrat că se poate. Știu că pentru mulți e dificil și spun cum pot să-mi împart viața cu fostul și cu soția lui. Eu cunosc foarte multe persoane care da, nu sunt cele mai bune prietene, dar există respect. Există o soție, dar eu sunt mama copiilor.”, a punctat actrița.

Actrița din Mi amor sin tiempo spune că nu este prietenă cu actuala soție a fostului său partener, însă există o relație cordială între ele.

Ce spune Leticia Calderon despre relația cu Yadhira Carrillo

De asemenea, cele două au avut de-a face una cu cealaltă, atunci când avocatul a întâmpinat probleme de sănătate și a fost internat în spital.

“Atunci când a fost în spital am stat mai multe zile împreună, mai multe luni. Fiul meu i-a cântat un cântec tatălui său și ea a spus că sunt frumoși copiii și se vede că mă adoră.”, a spus Leticia Calderon. În concluzie, actrița a putut că ceea ce s-a întâmplat în trecut este necesar să rămână în trecut, iar prezentul pentru ea este reprezentat de copii.

“Ceea ce a fost în trecut, acolo a rămas. Nu sunt o femeie care poartă pică. Eu vreua ca băieții mei să trăiască și cu tatăl lor și dacă pentru asta trebuie să fac sacrificii, o s-o fac. O fac pentru copii.”, a transmis vedeta. Leticia Calderon are peste 500 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Multe dintre acestea sunt momente petrecute alături de cei doi fii ai săi. Ca de fiecare dată nu ezită să îi prezinte lumii întregi.

În articolul

Leticia Calderón ar fi dispusă să meargă în vacanță alături de fostul partener și Yadhira Carrillo. “Nu sunt o femeie care poartă pică”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x