Leticia Calderon are un fiu cu sindrom Down. Tânărul are planuri mari pentru viitor, în ciuda condiției sale

Publicat pe 08.03.2022 la 16:00 Actualizat pe 08.03.2022 la 15:11

Luciano, unul dintre copiii actriței Leticia Calderon, are sindromul Down. Tânărul are planuri mari de viitor, în ciuda condiției sale. Acesta își dorește să ajungă la facultate și vrea să fie tratat cu respect.

Leticia Calderon poartă o fustă maro, o bluză albă și un palton de aceeași culoare cu cea a fustei

Leticia Calderon pe covorul negru în cadrul premierei "Siete" în anul 2021

Profimedia Images

Leticia Calderon și-a surprins fanii de curând cu o nouă apariție într-o emisiune televizată. De data aceasta, actrița nu a venit singură, ci însoțită de fiul ei, Luciano. Tânărul are sindromul Down însă nu pare a avea o problemă cu asta.

Din contră, are planuri mărețe în ceea ce privește viitorul său și speră că va intra la facultate. Cu toate acestea, Luciano vrea un singur lucru, să fie respectat ca toți ceilalți studenți.

Leticia Calderon și Luciano au încălzit inimile telespectatorilor preț de mai multe minute și au reușit să binedispună pe toată lumea.

Leticia Calderon și Luciano, fiul ei, împreună în cadrul unei emisiuni

În cadrul unei emisiuni televizate, Leticia Calderon și Luciano, fiul actriței care suferă de sindrom Down, au vorbit despre persoanele care suferă de această boală, dar și despre avantajele pe care le-ar putea avea acestea într-o societate civilizată.

“Trebuie să vorbim despre asta. De-a lungul timpului au ieșit la lumină personaele care suferă de această afecțiune, însă ne mai trebuie multe în această țară.”, a declarat actrița.

“Este vorba despre o mare ignoranță și se vede, pentru că nu știm totul. Când s-a născut Luciano nu aveam idee ce este acela Sindrom Down. Doar mi-au spus că suferă de această afecțiune.”, a continuat actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre Luciano, tânărul a declarat că își dorește să devină “doctor, astronaut, să știu matematică, mi-ar plăcea să fiu biolog marin, avocat, notar”. “Mi-ar plăcea să fiu mai cochet.”, a declarat tânărul.

Cât despre studii, acesta va intra în curând la facultate.

“El a fost la o școală foarte bună, dar din păcate au doar clase primare și secundare. Ne-au ajutat foarte mult.”, a declarat Leticia Calderon.

Luciano, fiul Leticiei Calderon, își dorește un cadou inedit de ziua lui

Deși își dorește să ajungă la facultate, Luciano are o dorință mult mai importantă pe care speră să și-o îndeplinească de ziua lui de naștere.

După ce Leticia Calderon și-a arătat mândria față de fiul ei, acesta a dezvăluit ce își dorește cu adevărat în afară de a fi student la facultate. Luciano vrea să locuiască singur, iar mama lui a mărturisit că nu îi va fi teamă să îl lase să experimenteze.

Cât despre cea mai mare dorință a tânărului, acesta își dorește cu ardoare o întâlnire sau măcar o scurtă întrevedere cu actrița și modelul Marjorie de Sousa.

“Îmi doresc să fiu biolog, să cânt la operă, să cânt mai bine la chitară, dar visul meu cel mai mare este să o întâlnesc pe dragostea vieții mele, Marjorie de Sousa. Acesta este visul meu din această viață, asta vreau de ziua mea.”, a declarat tânărul.

Leticia Calderon a mărturisit că va face tot ce îi stă în putință pentru ca fiul ei să aibă o zi de naștere așa cum se cuvinte și să-și îndeplinească visul de o viață, acela de a o întâlni în carne și oase pe Marjorie de Sousa.

Ei bine, nu doar Leticia Calderon își dorește ca fiul ei să fie fericit, astfel că producătorii emisiunii au făcut un apel către actriță.

În articolul

Leticia Calderon are un fiu cu sindrom Down. Tânărul are planuri mari pentru viitor, în ciuda condiției sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x