Leticia Calderón dezvăluie că are o problemă de sănătate în urma unui accident. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Publicat pe 06.09.2024 la 12:48 Actualizat pe 06.09.2024 la 13:09

Actrița în vârstă de 56 de ani a declarat că a suferit un accident care a lăsat-o într-o stare de sănătate precară. În ciuda tratamentelor, nu și-a revenit.

actriță zâmbește

Leticia Calderón dezvăluie că are o problemă de sănătate în urma unui accident

Getty Images

Leticia Calderón s-a confesat în fața presei și a dezvăluit că în urmă cu câteva luni a suferit un accident din care nu s-a recuperat complet. În prezent continuă tratamentele. Actrița a făcut aceste mărturisiri, dat fiind faptul că a fost văzută cu un picior ridicat în aer în cadrul unei operei de teatru.

Leticia Calderón dezvăluie că are o problemă de sănătate în urma unui accident

Vedeta a suferit un accident în luna martie, atunci când a călătorit în Japonia. A fost însoțită atunci de copiii săi, Luciano și Carlo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am căzut la Hiroshima, am fost să vedem muzeul. Nu mi-am revenit, așa că a trebuit să port o fașă elastică, să fac exerciții fizice, dar nu mă vindec.”, a spus plină de regret vedeta. Deși nu are o stare bună de sănătate, spune că nu are nevoie de operație.

“Cred că e vorba despre tendon pentru că osul nu este. Mi-au făcut radiografie. E vorba despre vârstă. Mă doare când e frig, mai mult.”, a spus vedeta, arată univision.com. Vedeta este foarte activă în mediul online. Are peste 500 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt momente trăite alături de copiii săi.

Citește și: Cum arată acum Leticia Calderon, actrița din Esmeralda, la vârsta de 56 ani. Cu ce se ocupă în prezent

În luna aprilie, aceasta a lăsat amintire mai multe imagini din țara asiatică, însă nu a vorbit despre incidentul suferit. Cu aceeași oportunitate, vedeta a subliniat că fiul Luciano a reușit un succes în cadrul școlii unde se află înscris.

“Mă simt foarte mulțumită, mândră, pentru că a reușit să câștige o diplomă de excelență și lidership primită la universitate.”, a dezvăluit aceasta. Tânărul în vârstă de 20 de ani se află acum în cadrul cursurilor de gastronomie și în 2024 le va fi finalizat, așa cum a dezvăluit mama sa celebră. În urmă cu ceva timp, aceasta a publicat mai multe imagini din cadrul ceremoniei de finalizare a studiilor lui Luciano. Cei doi apar zâmbind.

Detalii despre Leticia Calderón

Vedeta s-a născut pe 15 iunie 1968 și este una dintre cele mai cunoscute chipuri din lumea telenovelelor. A jucat în Esmeralda, proiect pe care îl cunoaște toată lumea și care a avut premiera în 1997. A fost rolul care a făcut-o cunoscută în lumea largă.

Citește și: Tatăl copiilor Leticiei Calderón a suferit un atac cerebral. Actrița și-a dus fiii să petreacă timp alături de Juan Collado

În 1990 a făcut parte din distribuția Yo compro esa mujer, iar în 1991 a jucat în Valeria y Maximiliano. Are doi copii din căsnicia cu Juan Collado. Cei doi au avut una dintre cele mai mediatizate despărțiri. Din 2012, Juan Collado s-a căsătorit cu o altă actriță. Este vorba despre Yadhira Carrillo. De asemenea, acesta a fost condamant la închisoare, însă acum este pregătit să își reia viața și să fie alături de copiii săi așa cum se cuvine. Pe lângă rolurile de pe micile ecrane, Leticia Calderón a mai jucat și în piese de teatru și alte producții importante. A împărțit platourile de filmare cu Fernando Colunga în Esmeralda, fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

În articolul

Leticia Calderón dezvăluie că are o problemă de sănătate în urma unui accident. Ce s-a întâmplat cu vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x