Leticia Calderón își dorește o relație serioasă. Vedeta s-a despărțit de partenerul său

Publicat pe 09.12.2022 la 12:40 Actualizat pe 09.12.2022 la 13:13

Leticia Calderón își dorește o relație serioasă. Vedeta s-a despărțit de partenerul său și a avut nenumărate implicații sentimentale nefericite.

Leticia Calderon poartă un costum albastru cu imprimeu

Leticia Calderón își dorește o relație serioasă

Getty Images

De-a lungul timpului, Leticia Calderón a avut parte de nenumărate relații care s-au finalizat cu despărțirea, însă în cele din urmă iubirea pentru copiii săi a reușit să umple golul pe care bărbații l-au adâncit în viața sa. Juan Collado, actualul soț al actriței Yadhira Carrillo, este tatăl celor doi băieți ai săi.

Leticia Calderón își dorește o relație serioasă

Cu toate că în prezent nu se află într-o relație amoroasă, vedeta își dorește ca pe viitor să întâlnească iubirea vieții sale, un bărbat cu care poate împărtăși tot ceea ce își dorește. În vârstă de 54 de ani, actrița a oferit cele mai noi declarații legate de viața sa privată. Se pare că aceasta visează la un parteneriat matura, bazat pe încredere și reciprocitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda legăturii mai puțin fericite cu avocatul Juan Collado ( actualul soț al actriței Yadhira Carrillo), recunoscuta antagonistă din telenovela “En nombre del amor” nu își pierde speranața de a găsi o pereche pe placul său. Aceasta a subliniat faptul că vrea să împartă următorii ani din viața sa cu un bărbat “cu pantaloni”.

“Eu caut un om care să fie onest și loial, nu sunt pentru minciuni și nici jocuri infantile. Doresc o relație matură cu o persoană cu care să-mi pot petrece restul vieții.”, a menționat vedeta pentru revista Tvnotas, potrivit Univision.com. Vedeta spune că a reușit să ajungă într-un punct în care posibililor parteneri să le fie teamă de a forma o legătură amoroasă cu ea.

“Vreau să-ți mărturisesc că nu e ușor pentru că bărbaților le e teamă de mine. Le e teamă să se lege astfel de cineva pentru că sunt o femeie independentă, cu carieră, care este stabilă pe plan economic.”, a subliniat vedeta de telenovele. Dacă înainte partenerii vedetei reușeau să îi ofere stabilitate economică și finaciară, acum aceasta caută diversitate și o apropiere diferită. Leticia Calderon a făcut publică o relație pe care a finalizat-o acum mai bine de un an, dar pe care a dorit să o țină ascunsă.

Leticia Calderon își pregătește fiii de viitor pe plan personal

De când a devenit mămică, Leticia Calderon s-a dedicat exclusiv creșterii fiilor săi. În special, de acum trei ani când tatăl tinerilor a fost reținut pentru mai multe fapte penale. Actrița declarat în repetate rânduri că a ținut să le ofere acestora independența de care au nevoie pe viitor. Inclusiv, fiecăruia dintre aceștia le-a oferit o proprietate în care ar putea să locuiască în cazul în care ea nu ar mai fi prin preajmă.

“Din fericire, Luciano este deja major. Carlo va deveni și el în februarie, iar ei vor putea lua ce decizii vor vrea pe viitor. Vor putea alege să locuiască cu fratele sau cu mama mea. Dacă vor să locuiască singuri, deja există o casă pentru Carlo și un apartament pentru Luciano. Ar putea decide dacă vor să locuiască singuri sau separat.”, a spus. În ultimii ani, actrița a încercat ca fiul său Luciano să deprindă toate necesitățile pentru a trăi singur.

În articolul

Leticia Calderón își dorește o relație serioasă. Vedeta s-a despărțit de partenerul său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x