Leticia Calderón își dorește să împartă platourile de filmare cu acest actor: “Întotdeauna l-am admirat”

Publicat pe 30.04.2023 la 20:00 Actualizat pe 30.04.2023 la 20:23

Leticia Calderon își dorește să împartă platourile de filmare cu acest actor în particular. Vedeta are doar cuvinte de laudă despre el.

Leticia Calderon poartă un costum albastru cu imprimeu

Leticia Calderón își dorește să împartă platourile de filmare cu acest actor

Getty Images

De-a lungul carierei sale, Leticia Calderon a avut ocazia să împartă platourile de filmare cu nume mari din industria showbizului. Cu toate acestea, există o singură persoană pe care și-a dorit-o întotdeauna aproape, dar cu care nu a reușit să colaboreze.

Leticia Calderón își dorește să împartă platourile de filmare cu acest actor: “Întotdeauna l-am admirat”

În cea mai recentă transmisiune a show-ului “De primera mano”, Leticia Calderon a făcut o mărturisire ce i-a surprins pe fani. Cu peste 35 de ani de carieră, vedeta a mărturisit că există un actor cu care nu a reușit încă să colaboreze. A avu ocazia de a forma prietenii bazate pe respect și încredere cu mulți alți actori și faimoși din industrie, însă acesta este visul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am avut marele noroc să lucrez cu persoane care mi-au devenit parte din familie în cele din urmă, atât bărbați cât și femei.”, a mărturisit Leticia Calderon. Astfel a format o listă a celor cu care a reușit să împartă platourile de filmare până în prezent.

“ Dețin o amintire dragă mie. Am vorbit de curând cu Juan Ferrara și muream de râs. Chiar i-am spus să nu mă mai facă să râd pentru că sunt recent operată. Am vorbit aproape o oră jumătate. Este o persoană dragă mie, la fel și Eduardo Yanez și Humberto Zurita.”, a spus aceasta. Cu toate acestea, există un actor cu care Leticia Calderon își dorește să lucreze.

“Am o mare dorință de a lucra cu cineva cu care nu am mai lucrat până acum. O să vă mărturisesc, este vorba despre Rafael Sanchez Navarro. M-ar fascina să pot să lucrez cu el. E o persoană pe care mereu am admirat-o. Au fost două proiecte pe care urma să le începem. E o persoană pe care mi-ar plăcea să o cunosc și de la care aș învăța foarte multe.”, a spus.

Leticia Calderon a avut o relație secretă

Cu toate că în prezent nu se află într-o relație amoroasă, vedeta a format un cuplu cu un bărbat pe care l-a ținut ascuns de ochii celor curioși. În vârstă de 54 de ani, actrița a vorbit despre dorințele sale în materie de relații sentimentale. Leticia Calderon își dorește o relație matură, bazată pe încredere și reciprocitate.

A format un cuplu cu avocatul Juan Collado ( actualul soț al actriței Yadhira Carrillo), însă cei doi s-au despărțit . În anii ce vor urma, își dorește în viața sa un bărbat “cu pantaloni”.

“Eu caut un om care să fie onest și loial, nu sunt pentru minciuni și nici jocuri infantile. Doresc o relație matură cu o persoană cu care să-mi pot petrece restul vieții.”, a menționat vedeta pentru revista Tvnotas, potrivit Univision.com. Vedeta spune că a reușit să ajungă într-un punct în care posibililor parteneri să le fie teamă de a forma o legătură amoroasă cu ea.

“Vreau să-ți mărturisesc că nu e ușor pentru că bărbaților le e teamă de mine. Le e teamă să se lege astfel de cineva pentru că sunt o femeie independentă, cu carieră, care este stabilă pe plan economic.”, a subliniat vedeta de telenovele.

În articolul

Leticia Calderón își dorește să împartă platourile de filmare cu acest actor: “Întotdeauna l-am admirat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x