Leticia Calderon, protagonista telenovelei „Esmeralda”, se menține tânără în ciuda vârstei ei

Publicat pe 29.09.2020 la 11:16 Actualizat pe 29.09.2020 la 11:29

captura TV Happy

Leticia Calderon este una dintre marile actrițe de telenovele mexicane, care se poate mândri cu o îndelungată carieră în domeniu.

Leticia s-a născut pe data de 15 iulie 1968, în Guaymas, Mexic. De-a lungul carierei sale a adunat multe producții în portofoliul personal, „Esmeralda” fiind una dintre marile telenovele care i-au consacrat drumul în actorie.

Talentata actriță a debutat în lumea cinematografiei la vârsta de doar 12 ani. A fost la un casting pentru telenovela „Chispita”, dar pentru că nu a obținut rolul principal, fiind conștientă de la o vârsta fragedă de talentul ei nu a acceptat producția. Motiv pentru care puțin mai târziu încheie un contract cu cei de la Televisa, potrivit cinemagia.

Drumul către succes a fost pavat cu mii de ore de muncă, dăruire și ambiție. Calderon a reușit să-și clădească propia carieră de una singură, începând cu roluri mici care într-un final au demonstrat puterea și talentul actriței de a da viața personajelor interpretate. Unele dintre cele mai mari telenovele în care a jucat sunt: Mujeres de negro, A que no me dejas, Amor bravío, En nombre del amor, Esmeralda, Amor real, etc.

Cum arată actrița la cei 52 de ani ai ei

O postare distribuită de Lety Calderón (@letycalderon79) pe

Datorită caracterului puternic și al privirii pătrunzătoare și impunătoare, Leticiei i s-au potrivit mereu rolurile complexe, negative, pline de zvâc. Cu toate acestea rolul care i-a adus marele succes a fost unul pozitiv, pur și neajutorat. Leticia a trăit cu tot sufletul rolul Esmeraldei, o fată oarbă care trăiește o mare poveste de dragoste. Actrița a declarat că s-a simțit profund mișcată de momentul în care copiii orbi din toată lumea s-au identificat cu personajul ei, conform milenio.

Dovada că frumusețea vine din interior, indiferent de vârstă

O postare distribuită de Lety Calderón (@letycalderon79) pe

De-a lungul vieții a fost incontestabil o femeie superbă, cu niște ochi de culoarea smaraldului care au pus pe jar mulți bărbați, iar prezentul nu face diferența. Artista se menține la aceleași standarde de frumusețe și sexualitate ca multe alte actrițe de 30 de ani. Cu toate că aceasta a împlinit de curând vârsta de 52 de ani, nu a oprit-o niciodată din a depune un efort în imaginea ei.

Citește și: Transformarea prin care a trecut Ninel Conde. Fanii au recunoscut-o cu greu în cea mai recentă fotografie O cunoști din telenovela "Fără sâni nu există paradis". Cum arata acum si cat de sexy Carmen Villalobos

În articolul

Leticia Calderon, protagonista telenovelei „Esmeralda”, se menține tânără în ciuda vârstei ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 18:01
Mousse aromat cu ciocolată și biscuiți
Happy People • ieri la 15:23
Celebrul cântăreț, David Bisbal, a devenit tătic pentru a 3-a oară
Happy People • ieri la 12:16
Herson Capri, Aziz din “Orfanii unei Națiuni”, este fericitul tată a 5 copii la vârsta de 68 de ani
Happy People • ieri la 11:17
Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel
Happy People • ieri la 10:58
Cum arată Natalia Oreiro nemachiată
Happy People • pe 23.10 la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui