Leticia Calderon vorbește despre starea de sănătate după operația suferită

Publicat pe 12.10.2021 la 15:28 Actualizat pe 12.10.2021 la 15:47

Leticia Calderon, cunoscuta actriță mexicană, a fost operată de urgență acum câteva zile, atunci când doctorii au decis să îi scoată vezica biliară. Acum, vedeta vorbește despre starea de sănătate după intervenția suferită.

Leticia Calderon poartă o bluză fără mâneci și are părul desprins

Leticia Calderon a fost operată de urgență

Happy Channel

Acum aproximativ o săptămână, îndrăgita actriță Leticia Calderon a fost operată de urgență din cauza unor dureri pe care le-a descris specialiștilor. Se pare că vedeta avea pietre la rinichi și de aceea doctorii au decis că trebuie să intervină în profunzime.

Imediat după intervenție, Leticia Calderon și-a asigur fanii că starea ei de sănătate este una bună, iar recuperarea este rapidă. Cu toate acestea, vedeta a mai rămas câteva zile în spital pentru investigații.

Acum, Leticia Calderon vorbește pentru prima oară despre problema pe care a avut-o, dar care nu i-a lăsat prea multe semne psihice.

Leticia Calderon vorbește despre starea de sănătate după operația suferită

“Mi-au făcut analize și au observat că am mici pietricele în vezica biliară și mi-au zis că mai devreme sau mai târziu vor trebui să mă opereze. Mi-au spus că dacă se vor mișca, îmi vor provoca dureri îngrozitoare și complicații. Atunci, am profitat de ocazie și m-am operat, dar m-am și vaccinat.”, a povestit Leticia Calderon.

Atunci când și-a aflat diagnosticul, Leticia Calderon a recunoscut că s-a speriat atât de tare încât a crezut că va muri.

“Pe mine până acum m-a speriat COVID-19, dar când am aflat că am și pietre m-am gândit că voi muri. Nu puteam, am doi copii.”, a spus actrița.

Leticia Calderon a mărturisit că a vorbit cu cei doi copii despre intervenție, însă aceștia i-au sugerat să facă tot ce este mai bine pentru sănătatea ei. Luciano, unul dintre copiii actriței, a fost foarte preocupat de această problemă, însă a acceptat cu ușurință operația mamei sale.

Leticia Calderon a fost operată

“Ei cunosc foarte bine modul meu de a le explica. Le-am spus că operația e pentru binele meu, să rămân sănătoasă și să pot avea grijă de ei.”, a declarat Leticia Calderon.

Cât despre starea ei de sănătate, Leticia Calderon și-a asigurat fanii că deja se află în confortul casei, acolo unde a început să aibă grijă ce mănâncă. Actriță evită de acum mâncărurile grase.

“Sunt un pic amețită pentru că am stat atâta timp la pat, dar doctorii mi-au spus că acum pot să merg. Mi-au scos vezica biliară, este o operație destul de grea, am făcut anestezie generală, a fost în spital, am rămas acolo o noapte și evident că trebuie să am grijă acum.”, a povestit Leticia Calderon.

Leticia Calderon a declarat că în momentul în care doctorii i-au depistat pietrele la rinichi, i-au spus că are și colesterol mărit, dar și hipertensiune. Cu toate acestea, actrița este sănătoasă și determinată să meargă mai departe în viață.

Actrița și-a vaccinat ambii copii și dorește să aibă grijă de ei în această perioadă nefastă pentru toată lumea. Leticia Calderon a fost bolnavă de COVID-19 și a declarat că a rămas cu probleme respiratorii în urma infectării cu virusul din China.

De aceea, actrița a decis că trebuie să-și vaccineze și copiii, astfel că i-a dus pe aceștia în SUA pentru a lua măsurile necesare.

În articolul

Leticia Calderon vorbește despre starea de sănătate după operația suferită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x