Lety Calderón, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Care este starea de sănătate a vedetei

Publicat pe 04.02.2022 la 11:34 Actualizat pe 04.02.2022 la 12:19

Lety Calderón s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară și a vorbit despre starea ei de sănătate. De asemenea, vedeta a făcut declarații cu privire la moartea tatălui ei.

Lety Calderón poartă o cămașă albă și o vestă neagră. Are părul prins

Lety Calderón în cadrul funerariilor lui Enrique Rocha. 8 nov. 2021

Getty Images

Lety Calderón s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară și a vorbit din nou despre această cumplită afecțiune, dar și despre moartea tatălui ei peste care nu a reușit să treacă atât de ușor. Actrița s-a îmbolnăvit, însă a reușit să dea detalii despre ceea ce se întâmplă la momentul actual în viața ei.

În cadrul unui program televizat, vedeta a vorbit despre virusul SARS-CoV-2 și ce efecte a avut acesta asupra stării ei de sănătate. Deși vedeta s-a îmbolnăvit pentru a doua oară, se pare că cei mici au ieșit negativ în cadrul testelor efectuate.

Luciano, unul dintre copiii actriței Leticia Calderon, are sindromul Down. Tânărul are planuri mari de viitor, în ciuda condiției sale. Acesta își dorește să ajungă la facultate și vrea să fie tratat cu respect de toată lumea.

Lety Calderón, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară

Lety Calderón s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară și a făcut primele declarații oficiale despre starea ei de sănătate: “Pe 30 ianuarie mi-au spus că am ieșit pozitivă. Am trecut printr-o gripă foarte puternică și acum am COVID.”, a declarat vedeta, conform Tvnotas.com.mx. Cu toate acestea, celebra actriță spune că la momentul actual se simte bine.

“M-am simțit rău două sau trei zile, am avut probleme cu respirația, mi-au curs ochii, m-a durut capul, am avut frisoane, toate caracteristicile unei gripe normale, nimic grav. Mi-au spus că acestea sunt simptomele Omicron.”, a mărturisit Lety Calderón. Vedeta a menționat că nu a simțit dureri în piept, că la momentul actual respiră așa cum ar trebui și creierul este oxigenat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bine că mama mea nu s-a îmbolnăvit.”, a mai spus vedeta. În iarna anului trecut, Leticia Calderón s-a îmbolnăvit pentru prima oară de COVID-19, însă tatăl ei nu a supraviețuit. De aproape un an de zile, vedeta și-a pierdut una dintre cele mai dragi persoane.

Aceasta a mărturisit că își dorește să apeleze la ajutor specializat pentru a trece peste moartea lui Mario Calderón. Pe data de 3 februarie 2021, Lety Calderón a făcut publică trecerea în neființă a tatălui ei care a pierdut bătălia împotriva COVID-19. Deși lunile au trecut, vedeta a rămas la fel de îndoliată, astfel că a luat decizia de a căuta oameni care să o ajute cu durerea pricinuită de acest eveniment neașteptat.

Lety Calderón vorbește despre moartea tatălui ei, Mario Calderón

Dacă la început Leticia Calderón nu și-ar fi dorit să ceară ajutorul unui psiholog, iată că acum vedeta a făcut noi declarații cu privire la această problemă. Se pare că vedeta nu a putut trece peste pierderea tatălui ei.

Cu toate că Leticia Calderón s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19 și locuiește alături de copii, se pare că aceștia nu sunt contagioși. Împreună cu fiul ei, care suferă de Sindrom Down, luptă pentru apărarea drepturilor oamenilor care trăiesc cu această afecțiune.

Vedeta spune că este de fapt „sindromul dragostei”, nu o boală de care ar trebui să ne temem. “Există o mare ignoranță pentru că nu vrem să vedem tot ceea ce se petrece. Când s-a născut Luciano, eu nu știam despre Sindromul Down. Este o afecțiune, oamenii nici măcar nu știu să vorbească despre asta. Spun că fiul meu suferă de Sindrom Down și nu se întâmplă nimic.”, a declarat Lety Calderón, conform Tvnotas.com.mx.

Anul acesta, fiul cunoscutei actrițe va intrat în cadrul unei universități, acolo unde dorește să-și realizeze planurile de viitor.

În articolul

Lety Calderón, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Care este starea de sănătate a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x