Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González, va deveni bunic de gemeni. Fiica sa este însărcinată

Publicat pe 11.08.2022 la 13:39 Actualizat pe 11.08.2022 la 14:35

Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González, va deveni bunic de gemeni. Fiica sa este însărcinată, iar primele poze au apărut deja în mediul online.

Lorenzo Lazo poartă o cămașă albă și un costum negru, iar Edith González poartă o rochie de gală

Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González

Profimedia Images

Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González, a dezvăluit în mediul online că va deveni bunic de gemeni pentru prima oară. Fiica sa, Lorenza, și-a arătat burtica de gravidă în mediul online.

Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González, va deveni bunic de gemeni

În iulie 2020 Lorenzo Lazo a dezvăluit că a devenit bunic pentru prima oară, asta după ce fiica sa Lorenza a rămas însărcinată cu Diego Bally, cel care i-a furat inima. Aceștia au devenit atunci părinții unui băiețel. La mai puțin de doi ani de la cel mai fericit eveniment, văduvul lui Edith González, a împărtășit o nouă veste legată de acest subiect. În ciuda faptului că Lorenzo Lazo este recunoscut pentru discreția de care dă dovadă în ceea ce privește planurile personale din viața sa, de data aceasta a decis să împartă această veste cu fanii.

Acesta se bucură de cele mai inedite momente în familie și alături de cei peste 64 de milioane de fani din întreaga lume ce îi urmăresc activitatea în mediul online. Fidel cu cei care îl îndrăgesc în mediul online, Lorenzo a dezvăluit în cadrul platformei sociale noul capitol din viața sa. Și pentru ca evenimentul să fie unul de-a dreptul memorabil, acesta a împărtășit o fotografie în care apare alături de fiica sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi seamănă ca două picături de apă, iar fanii nu au putut rezista comentariilor de a-i lăuda. În fotografie, văduvul lui Edith González, își ține fiica de talie și apare cu un zâmbet larg pe față.

“Burtica Lazo, gemeni pe drum”, a scris Lorenzo în dreptul secțiunii pentru descrieri. Pentru văduvul lui Edith González această etapă a vieții sale marchează o schimbare atât în plan profesional, cât și personal. De la plecarea regretatei artiste către cele veșnice, Lorenzo Lazo s-a arătat optimist și dornic să-și continue viața. A început o relație cu Lourdes Peláez și fotografiile au fost imediat postate în mediul online.

Lorenzo Lazo, de-a lungul timpului

Lorenzo Lazo se bucură acum de o viață liniștită și fericită. Își dedică timpul lecturii, călătoriilor și vieții înconjurate de cei dragi, în special a familiei. Așa cum a făcut în ziua în care s-a născut primul său nepot, Lorenzo Lazo a împărtășit cel de-al doilea moment important din viața sa.

Fiica lui Lorenzo Lazo ce și-a sărbătorit căsătoria cu Diego Bally în octombrie 2016. Ulterior, i-a anunțat pe fanii din mediul online în februarie 2020 că este însărcinată pentru prima dată cu un băiețel. O lună de la acel eveniment, Lorenzo Lazo a primit titlul de Doctor Honoris Cauza din partea Institutului Interamericano de Investigación y Docencia en Derechos Humanos, eveniment la care a participat și fiica sa, gravidă pentru prima oară la acea vreme.

Citește și: Bárbara Mori i-a transmis un mesaj emoționant partenerului său. Ce a scris celebra vedetă pentru Fernando Rovzar

Lorenzo Lazo a postat la acea vreme o fotografie alături de fiica sa: “Mândru de fiica mea, cea care mi-a fost alături la ceremonie.” În iulie 2020, Lorenzo Lazo a devenit bunic pentru prima oară și a postat imagini emoționante în mediul online, locul în care fanii îl apreciază de fiecare dată.

“Ieri, 22 iulie, începe o nouă viață”, a scris Lorenzo Lazo.

În articolul

Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González, va deveni bunic de gemeni. Fiica sa este însărcinată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x