Loris Karius vorbește pentru prima dată despre relația cu Diletta Leotta. Prezentatoarea din Italia i-a dedicat un mesaj special

Publicat pe 20.03.2024 la 13:19 Actualizat pe 20.03.2024 la 14:25

Loris Karius vorbește în cel mai recent interviu despre relația cu Diletta Leotta și provocările pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului în cariera de fotbalist.

jucător de fotbal îmbrăcat în echipament albastru cu părul prins în cos și jurnalistă italiană cu părul prins în coadă

Loris Karius vorbește pentru prima dată despre relația cu Diletta Leotta

Getty Images

Diletta Leotta și Loris Karius formează un cuplu din 2022 și în prezent sunt părinții unei fetițe. Întotdeauna discreți în ceea ce privește viața de cuplu, au publicat de-a lungul timpului câteva fotografii emoționante în mediul online. Acum a venit timpul ca portarul să-și spună punctul de vedere în ceea ce privește relația sa.

Loris Karius vorbește pentru prima dată despre relația cu Diletta Leotta

Dacă în trecut s-a iubit cu actorul Can Yaman, acum a venit momentul să-și arate sentimentele reale alături de fotbalistul Loris Karius. Mămica unei fetițe, a rămas discretă atât după despărțirea de actorul turc cât și odată ce și-a început noua relație cu Loris Karius. Urma să se căsătorească cu protagonistul din Vis de iubire, însă totul s-a destrămat în cele din urmă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce-l privește pe portarul născut în Germania, acesta a ținut să vorbească pentru prima oară despre ceea ce trăiește în prezent alături de prezentatoarea faimoasă. Născut pe 22 iunie 1993, joacă în prezent la echipa de fotbal Newcastel United. Pe plan profesional acesta își dorește să ajungă într-o echipă de seria A, însă planurile sale vor lua amploare începând cu luna iunie.

Citește și: Diletta Leotta și-a anunțat logodna cu Loris Karius. Cei doi au păstrat secretul o lungă perioadă de timp

În carieră a avut de suferit din luna mai a anului 2018, atunci când două erori majore pe care le-a executat i-au afectat întreaga viață, arată onefootball.com. Din vara anului 2022 a ajuns să joace la echipa Newcastfel, fiind al treilea portar. A ajuns pe teren doar de două ori de atunci. A rememorat de altfel prima dată când a întâlnit-o pe faimoasa prezentatoare Diletta Leotta.

Pe contul personal de instagram acesta are 2 milioane de prieteni virtuali și peste 100 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate alături de familia sa, în special soția care îi este alături cu orice ocazie.

“În vară am fost în vacanță. Am cerut-o într-un mod extrem de simplu și tradițional, era timpul perfect pentru amândoi. Ne este bine împreună așa că a fost o decizie naturală.”, a spus portarul.

Diletta Leotta și Loris Karius își trăiesc iubirea la distanță

Cu toate că se bucură de fiecare moment împreună, cei doi sunt nevoiți să își trăiască relația la distanță. Fotbalistul a mărturisit că partenera sa îl susține în orice decizie pe plan profesional și că în această privință se simte foarte norocos. Mărturisește că zilele pe care le are disponibile pentru a le petrece alături de familie sunt scurte, însă au o valoare enormă.

Citește și: Diletta Leotta, trup de balerină la scurt timp după naștere. Cât de bine arată proaspăta mămică

“Să trăim despărțiți nu este ușor, suntem amândoi ocupați cu munca. În zilele libere încercăm să ne vedem, dar nu reușim mereu. În Anglia programul este foarte încărcat. Câteodată ne vedem o dată pe săptămână, câteodată mai puțin. E puțin greu.”, a mărturisit portarul. Pe plan profesional dorește să revină la notorietatea care l-a consacrat în trecut.

“Diletta mă susține. Nu mă poate ajuta să joc fotbal, dar pot să vorbesc mereu cu ea. E bine să ai pe cineva acasă care e acolo pentru tine, e un mare ajutor.”, a povestit fotbalistul.

În articolul

Loris Karius vorbește pentru prima dată despre relația cu Diletta Leotta. Prezentatoarea din Italia i-a dedicat un mesaj special

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x