Luca Palomo este copia fidelă a lui Eduardo Palomo. Cum arată fiul de 21 ani al regretatului actor

Publicat pe 30.09.2022 la 21:00 Actualizat pe 30.09.2022 la 10:16

Luca Palomo avea doar trei ani atunci când tatăl lui a murit în urma unui atac de cord. Acum, la 21 de ani, tânărul este copia fidelă a lui Eduardo Palomo. Cum arată.

Luca Palomo poartă bluzi, o bluză neagră și poartă mâinile în buzunare. Are părul lung și stă alături de mama sa pe covorul roșu

Luca Palomo și Carina Ricco pe covorul roșu la premiera filmului "Que des padre"

Profimedia Images

Au trecut aproape 20 de ani de la moartea lui Eduardo Palomo, însă telenovelele în care acesta a jucat au fost mereu un prilej pentru ca numele lui să dăinuiească în timp. De asemenea, copiii pe care i-a lăsat în urmă au continuat să-și reamintească de tatăl lor în cele mai inedite modalități.

A murit în 2003, însă a lăsat în urmă un băiețel și o fetiță care au crescut și s-au dezvoltat fiecare în direcția lui. Dacă Fiona Palomo i-a călcat pe urme lui Eduardo Palomo, se pare că Luca a luat drumul muzicii și a devenit cântăreț.

Luca Palomo este copia fidelă a lui Eduardo Palomo

Carina Ricco și Eduardo Palomo și-au unit destinele în 1996 și au devenit părinți pentru prima oară în 1998, atunci când s-a născut fetița lor, Fiona. Doi ani mai târziu a venit pe lume Luca, fiul regretatului actor.

Cu toate că Eduardo Palomo a încetat din viață mult prea repede, a reușit să-și petreacă primii ani din viață ai copiilor alături de ei. Așa cum au știut întotdeauna apropiații, cea mai mare dorință a lui a fost să-i vadă pe micuți crescând. “Dacă a fost ceva ce și-a dorit mai mult, a fost să-și vadă copiii crescând. Nu-și mai imagina cum era înainte de a deveni tătic.”, a povestit Carina Ricco într-o intervenție televizată, conform Univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, pe 6 noiembrie 2003, Eduardo Palomo a suferit un atac de cord și a încetat din viață mult prea repede. A lăsat în urmă o familie îndurerată, fani care îl iubesc și astăzi și oameni care l-au îndrăgit întotdeauna. La vremea tragediei, Fiona avea doar 5 ani, iar Luca doar 3.

Acum, atât Fiona cât și Luca au crescut și au devenit tineri de succes, fiecare urmându-și propriul drum artistic în viață. Fiona este actriță, iar Luca este cântăreț. Tânărul seamănă leit cu tatăl său, în special datorită coafurii pe care și-a ales-o.

Luca Palomo, un cântăreț de succes și un tânăr cu speranțe mari

Fiona Palomo a devenit actriță acum 10 ani și a jucat în cele mai faimoase producții difuzate. Unul dintre cele mai importante roluri ale sale l-a avut în telenovela “Que despadre”. Aceasta a avut premiera în Mexic, iar tânăra actriță a fost însoțită de mama sa, Carina și fratele Luca. Astfel, fanii au putut să vadă asemănarea dintre Eduardo Palomo și fiul său.

Cei doi sunt ca două picături de apă, iar coafura pe care tânărul a decis să o poarte i-a dus pe toți cu gândul către regretatul actor. Încă din adolescență, Luca a dat semne că a împrumutat toate calitățile fizice ale lui Eduardo Palomo și i-a dus cu adevărat numele mai departe.

Acesta este activ pe rețelele de socializare, iar pe Instagram este apreciat de peste 9 mii de fani din întreaga lume. Deși are postate doar 16 fotografii și filmulețe, internauții așteaptă cu nerăbdare fiecare apariție a acestuia.

Luca, tânărul care a preferat să dea o șansă muzicii în locul actoriei, a dovedit că nu se teme de camerele de filmat și poate poza în orice ipostază.

În articolul

Luca Palomo este copia fidelă a lui Eduardo Palomo. Cum arată fiul de 21 ani al regretatului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x