Lucero a dezvăluit dacă se va întoarce pe platourile de filmare sau va rămâne pe scenă ca interpretă

Publicat pe 30.12.2022 la 18:12 Actualizat pe 30.12.2022 la 18:29

Lucero a dezvăluit dacă se va întoarce pe platourile de filmare sau va rămâne pe scenă ca interpretă. Vedeta din "Stăpâna" își dorește un rol care să o capteze.

Lucero poartă o șapcă neagră și stă lângă Fernando Colunga. Amândoi zâmbesc

Lucero a dezvăluit dacă se va întoarce pe platourile de filmare sau va rămâne pe scenă ca interpretă

Profimedia Images

Lucero a dezvăluit motivul pentru care s-a temut să se întoarcă pe platourile de filmare. Au trecut 10 ani de când vedeta nu a mai jucat în telenovele, însă acest lucru nu a oprit-o să rămână în continuare în atenția publicului ca interpretă.

Lucero a dezvăluit dacă se va întoarce pe platourile de filmare sau va rămâne pe scenă ca interpretă

La sfârșit de an, Lucero spune că analizează ideea de a reveni pe platourile de filmare, având în vedere că a primit oferta unei povești "foarte interesante". Născută pe 29 august 1969 a debutat în 1980 pentru prima oară pe micile ecrane. A câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului și a cântat piese atât în engleză, cât și în spaniolă sau portugheză. A vândut peste 30 de milioane de albume în lumea întreagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta spune că până în prezent nu a găsit niciun proiect care să o facă să se îndrăgostească și să își dorească să revină pe micile ecrane.

"Suntem în tratative să lucrăm la un proiect. Au trecut deja foarte mulți ani de când n-am mai călcat pe un platou de filmare. Avem în vedere o istorie mexicană foarte interesantă. Nu pot să spun multe pentru că vrem să vorbim să vedem dacă ne place sau nu.", a dezvăluit vedeta din "Stăpâna". Are 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și este una dintre cele mai urmărite vedete de telenovele. Lucero și-a început cariera încă de mică și a interpretat nenumărate personaje care i-au adus recunoaștere internațională.

A interpretat-o pe îndrăgita Maria Hipolita și chiar dacă telenovela a avut succes, actrița a trebuit să găsească un echilibru între viața de mamă și cea de actriță.

Cine este Lucero

Cunoscută drept “La novia de America”, Lucero face parte din categoria vedetelor îndrăgite în lumea întreagă. Și-a început cariera la vârsta de 10 ani cu un rol în show-ul “Alegrias de Mediodia” și “Chispita”. Ulterior a lansat mai multe discuri și melodiile sale au fost incluse în tot mai multe categorii în cadrul Billboard charts în SUA. A primit unul dintre rolurile principale în filmul “Coqueta” și a jucat în peste 7 astfel de producții.

De asemenea, nu a putut lipsi de pe platourile de filmare ale celor mai cunoscute telenovele din Mexic, printre care și “Stăpâna”. Astfel a câștigat mai multe premii Tvynovelas pentru munca sa.

Recent a recunoscut faptul că munca pe platourile de filmare este extrem de obositoare și epuizantă.

"E ceva să te reîntorci pe platourile de filmare după atâta timp. Este extenuant.", a spus vedeta. Recunoaște că în lumea cântăreților există un timp pe care ți-l poți permite mai ușor, decât dacă ești actor.

În articolul

Lucero a dezvăluit dacă se va întoarce pe platourile de filmare sau va rămâne pe scenă ca interpretă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x