Lucian Viziru se întoarce în România. Ce proiecte are acesta, după 4 ani de absență

Publicat pe 04.11.2021 la 10:39 Actualizat pe 04.11.2021 la 11:06

Lucian Viziru, unul dintre cei mai celebri actori din România, se întoarce pe plaiurile mioritice după patru ani de absență. Bărbatul locuiește de mai mulți ani în Germania, însă din cauza faptului că planurile legate de actorie nu i-au ieșit așa cum a dorit, acesta revine acasă.

Lucian Viziru poartă părul lung și prins într-un coc. Actorul are un tricou mov

Lucian Viziru se întoarce în România

Instagram/Lucian Viziru

Lucian Viziru, unul dintre cei mai cunoscuți actori și cântăreți din România, făcea furori în 2005 cu melodiile “Lacrimi de iubire” și “Număr stelele”. Cu toate că a reușit să fie printre cei mai iubiți bărbați din țara noastră, bărbatul a decis să se multe în Germania cu familia.

După o lungă perioadă de absență, acesta și-a anunțat fanii că revine pe plaiurile mioritice și are planuri în ceea ce privește cariera actoricească.

Lucian Viziru se întoarce în România

Fanii lui Lucian Viziru se pot bucura acum că au aflat de întoarcerea acestuia în România. Se pare că soția actorului se află deja de trei luni aici, însă bărbatul a mai rămas o perioadă în Germania pentru a-și pune la punct anumite lucruri.

Lucian Viziru este fratele lui Augustin Viziru, și el tot actor, și a făcut parte din formația Gaz pe Foc. Este căsătorit din 2010 cu Ema Daniela cu care are un băiețel pe nume Mihai. În Germania, Lucian Viziru este antrenor de tenis.

Această abilitate poate fi pusă pe seama faptului că Viziru este nepotul fostului tenismen Gheorghe Viziru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că și-ar fi dorit ca în Germania să-și reia cariera actoricească, se pare că planurile artistului nu au funcționat așa cum trebuie, astfel că dorința de a se reîntoarce acasă a devenit tot mai aprigă. Cu toate că Lucian Viziru și soția lui Daniela sunt momentan la distanță, iubirea dintre ei este la fel de puternică, exact ca în prima zi.

Cu toate că fanii și-ar dori să-l revadă pe Lucian Viziru în telenovele sau pe scenă, ca și cântăreț, iată că acesta a declarat în repetate rânduri că nu știe care îi sunt planurile, odată întors acasă. Cât despre interpretarea anumitor piese, Lucian Viziru se descrie ca fiind un artist care nu are voce, în adevăratul sens al cuvântului.

Lucian Viziru, despre planurile de viitor

Chiar dacă Lucian Viziru și soția lui au fost colegi de liceu, dragostea a pus stăpânire pe sufletele lor 17 ani mai târziu.

Lucian Viziru a jucat în telenovelele “Lacrimi de iubire”, “Iubire ca în filme”, “Inimă de țigan”, “Regina”, “Supraviețuitorul”, “Poker”. Cât despre cariera în tenis, acesta reușește în 1993 să câștige Campionatele Mondiale Școale de tenis, iar în 1995 este vice-campion național pentru tenis la dublu.

În 1996, Lucian Viziru face parte din trupa Gaz pe foc și reușește să frângă inimile fanelor din toată țara. În 2004, ajunge în televizune ca prezentator al emisiunii “Povestiri adevărate”.

Lucian Viziru este active pe rețelele de socializare, acolo unde rușește de fiecare dată să posteze fotografii sau filmulețe pentru fanii din România care abia așteaptă să-l revadă pe celebrul actor din nou în acțiune. În ciuda faptului că nu a mai fost văzut pe micile ecrane, Lucian Viziru pare că nu a îmbătrânit nicio secundă, iar fanele sunt încântate să-l vadă din nou pe fostul membru al trupei Gaz pe foc, așa cum l-au cunoscut acum mult timp.

Lucian Viziru a reușit să o cunoască și pe Gabriela Spanic, pe vremea când aceasta a venit în vizită în România.

În articolul

Lucian Viziru se întoarce în România. Ce proiecte are acesta, după 4 ani de absență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are în România! Tocmai a încasat milioane de euro
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x