Lucruri neștiute până acum despre Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan. Află detalii despre vedetă

Publicat pe 03.09.2024 la 10:30 Actualizat pe 03.09.2024 la 10:21

Află lucruri mai puțin cunoscute despre Nesrin Cavadzade, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Ce nu știai din viața sa personală și profesională.

actriță pe covorul roșu

Lucruri neștiute până acum despre Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan

Instagram

Nesrin Cavadzade este fără îndoială una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Născută pe 30 iulie 1982 în Baku, Azerbaijan, a ținut să-și constraiscă o carieră departe de țara natală. Are în prezent peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Lucruri neștiute până acum despre Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gokhan Alkan

Pe vremea când era doar o adolescentă s-a relocat cu mama sa în Turcia. În prezent, cele două au o relație extrem de specială. Primul său proiect profesional a fost Șișli Terakki Lisesi. Ulterior au urmat mai multe scurt metraje pentru care a fost și premiată. Recent, vedeta a urcat pe scenă pentru a primi o nouă distincție. Cel mai recent dintre acestea vine din cadrul International Antalya Golden Orange Film Festival. În trecut a mai urcat pe scenă la același festival cu filmul Güzel Günler Görecegiz în 2011.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă în 2020 s-a spus că vedeta ar forma încă un cuplu cu Gokhan Alkan, iat că zvonurile despărțirii au ajuns mult mai repede la urechile fanilor. A părăsit țara natală la vârsta de 11 ani și la 16 și-a pierdut tatăl, după cum arată presa din Turcia. Chiar de pe băncile liceului s-a dedicat actoriei. Ulterior s-a dedicat studierii aceleiași discipline în cadrul Marmara University.

Citește și: Nesrin Cavadzade, apariție spectaculoasă în costum de baie. Actrița arată senzațional la 42 de ani

Vedeta și-a descoperit abilitățile devreme, astfel că a putut să jongleze cu ceea ce știa deja. Vorbește fluent limba engleză, francez, rusă și turcă. L-a întâlnit pe fostul său partener pe platourile de filmare Yasak Elma. Nu a durat mult și în august 2021 și-au anunțat relația. După doar 12 luni cei doi s-au despărțit. Deși provine dintr-o familie de medici, nu a ținut niciodată să continuie cu această disciplină.

Bunicul actriței Nesrin Cavadzade a fost un medic recunoscut

Provine dintr-o familie renumită de oameni de știință. Bunicul său a reușit primul transplat de rinichi în țara sa, pe vremuri. Este fondatorul școlii de urologie din Azerbaijan. Mirmammad Cavadzade a primit mai multe distincții de-a lungul timpului. După moartea sa în 2008, acesta a fost înmormântat pe o alee de onoare din țara natală.

Citește și: Nesrin Cavadzade își ia ramas-bun de la rolul său și publică fotografii în rochia de mireasă

Vedeta în vârstă de 41 de ani a pozat în mai multe costume de baie, iar internauții nu au contenit cu laudele. În cea mai recentă întâlnire cu presa, aceasta nu a dorit să lase niciun fel de comentariu.

“Să aveți o vacanță frumoasă. Haideți să vorbim altă dată.”, a spus vedeta, arată seriesturkish.com. În cea mai recentă apariție în mediul online, vedeta a îmbrăcat un costum de culoare albastră și s-a lăsat surprinsă de camere.

“Acest loc este în foc”, “Cred că sângele din Azerbaijan te face să fii atât de încrezătoare”, „Te căsătorești cu mine, cea mai frumoasă femeie din Univers”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Cele mai recente fotografii publicate de vedetă fac trimitere la recentul festival unde a primit un premiu important. A jucat în seriale precum Dilbers Eight days în 2008.

În articolul

Lucruri neștiute până acum despre Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan. Află detalii despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x