Ludwika Paleta a celebrat ziua de naștere a fiului ei. Ce mesaj i-a lăsat vedeta tânărului

Publicat pe 12.11.2021 la 10:00 Actualizat pe 12.11.2021 la 10:55

Nikolas este unicul fiu al celebrei actrițe Ludwika Paleta. Tânărul a împlinit recent 22 de ani, iar mama lui i-a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Cuvintele scrise de vedetă au impresionat fanii.

Ludwika Paleta poartă o rochie mov, cu voal și are părul prins în coc

Ludwika Paleta pe covorul roșu la premiera filmului Rumbos Paralelos

Profimedia Images

Ludwika Paleta, una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, a celebrat cea de-a 22-a zi de naștere a fiului ei. Cu această ocazie, vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o fotografie cu tânărul Nicolas Haza.

Deși mama lui este celebră și foarte activă în online, Nicolas încearcă să-și găsească un drum în viață cu ajutorul forțelor proprii, astfel că niciodată nu a profitat de celebritatea celei care i-a dat viață.

Recent, acesta i-a prezentat-o mamei sale pe iubita lui și totul a decurs mai bine decât se așteptau fanii.

Fiul actriței Ludwika Paleta și-a serbat ziua de naștere

Nicolas Haza s-a născut pe 11 noiembrie 1999 și este unicul fiul al celebrei actrițe. De-a lungul timpului, tânărul a mărturisit că își dorește o carieră în showbiz, însă nu pune această dorință pe seama celebrității de care a fost înconjurată mama sa.

Cu toate că Ludwika Paleta și Nicolas au o relație specială, actrița postează rareori poze cu tânărul care i-a schimbat viața de când a venit pe lume. Totuși, recent, aceasta i-a lăsat un mesaj extrem de emoționant tânărului care a împlinit 22 de ani.

“O zi ca astăzi 11.11 la ora 13.11 a ajuns pe lume dragostea vieții mele. Micuț, aparent fragil dar foarte puternic și luptător. Cel mai mare maestru al meu, cu o inimă mare și frumoasă. Încântător, muncitor, disciplinat și iubitor. Întotdeauna are un zâmbesc pentru fiecare. Ești comoara mea cea mai mare. Îți serbez ziua de naștere azi și pentru totdeauna. Te iubesc. Mama”, a scris Ludwika Paleta în dreptul unei fotografii în care apare zâmbind alături de fiul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns peste 77 de mii de aprecieri și peste 500 de comentarii, toate din partea fanilor care îi îndrăgesc pe cei doi.

“Frumos pe dinăuntru și pe dinafară”, “Frumos este fiul tău”, „Frumoși amândoi”, „Felicitări amândurora în acest drum”, “Dumnezeu să-ți binecuvânteze fiul”, au fost câteva dintre comentariile pe care fanii le-au postat pe contul personal de Instagram al vedetei.

Nikolas Haza, fiul actriței Ludwika Paleta, își dorește să devină cântăreț

Fiul actriței Ludwika Paleta a intrat deja în lumea celebrităților și a lansat primul său single. De la vârsta de 15 ani, acesta a studiat actoria în Canada și a dorit întotdeauna să aibă la fel de multă faima ca mama lui.

De asemenea, tânărul i-a prezentat-o mamei sale pe iubita lui și frumoasa actriță nu a avut decât cuvinte de laudă pentru acesta.

“Sunt făcuți unul pentru celălalt.”, a spus aceasta.

Yulianna de Souza este iubita lui Nikolas Haza, iar fanii nu au putut trece cu vederea cât de mult se potrivesc cei doi din punct de vedere fizic. Tânărul a mai sărbătorit și relația pe care o are cu Yulianna și a scris câteva cuvinte care i-au topit de-a dreptul pe fani.

“Te iubesc prea mult”, a scris fiul actriței Ludwika Paleta atunci când a prezentat-o pe tânără fanilor de pe rețelele de socializare.

Răspunsul tinerei nu a întârziat să apară: “Și pentru cei care duc lipsă de dragoste în viața lor, te iubesc nespus, ești totul pentru mine.”

În articolul

Ludwika Paleta a celebrat ziua de naștere a fiului ei. Ce mesaj i-a lăsat vedeta tânărului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x