Ludwika Paleta a publicat prima fotografie alături de cei trei copii. Imaginea care i-a înduioșat pe fani

Publicat pe 25.01.2022 la 13:14 Actualizat pe 25.01.2022 la 14:28

Ludwika Paleta și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare din mediul online. Vedeta a publicat prima fotografie alături de cei trei copii. Cum arată împreună.

Ludwika Paleta poartă o rochie neagră și are părul prins

Ludwika Paleta a publicat prima fotografie alături de cei trei copii

Profimedia Images

Ludwika Paleta este mămica mândră a trei copii, însă niciodată nu apare cu aceștia în același timp în mediul online. De data aceasta fanii au avut o surpriză și i-au văzut pe aceștia împreună, fericiți și zâmbitori.

Actrița a publicat prima fotografie alături de cei trei copii, iar fanii nu au putut să nu observeze fericirea de pe chipul ei. Ludwika Paleta a devenit mămică pentru prima oară acum 22 de ani, când a dat naștere unui băiețel.

Ludwika Paleta a publicat prima fotografie alături de cei trei copii

Ludwika Paleta, actrița din “Madre solo hay dos” a devenit mămică acum 22 de ani atunci când l-a născut pe Nico, fructul iubirii cu Plutarco Haza. În 2017, alături de Emiliano Salinas a devenit mămică de gemeni pentru a doua oară. Bárbara și Santiago au apărut în aceeași fotografie alături de Ludwika Paleta și Nico.

Ludwika Paleta a continuat să fie la fel de activă în online de când a devenit mămică, însă niciodată nu s-a fotografiat împreună alături de cei trei copii. De această dată însă, vedeta a decis să le facă o surpriză urmăritorilor săi așa că a postat cea mai emoționantă postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiul actriței Ludwika Paleta este deja o prezență activă în mediul online, asta pentru că și-a început cariera de cântăreț și actor și a devenit din ce în ce mai cunoscut. În schimb, Barbara și Santiago nu au fost văzuți mult mai rar pe contul de socializare al mamei lor, asta pentru că vedeta are întotdeauna grijă la ce postează pe rețelele sociale. În general, în puținele dăți în care cei trei apar împreună, se poate observa cu ochiul liber că fericirea este tot ceea ce îi înconjoară.

Cu ocazia sărbătorilor, dar și pentru a-și celebra ziua de naștere, Ludwika Paleta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare pe plajă într-un costum de baie care îi lasă la vedere formele de invidiat. Actrița a profitat de soare, plajă și vreme bună pentru a proba o ținută atipică de sărbători. Așa cum și-a obișnuit fanii, Ludwika Paleta a demonstrat întotdeauna că este adepta machiajelor naturale și a aparițiilor neretușate în online.

Ludwika Paleta, vacanță de sărbători

Ludwika Paleta a călătorit în Rio de Janeiro, asta pentru că din data de 13 decembrie actrița a postat fotografii de pe plajă în online. Într-una din poze, soția lui Emilio Salinas are părul în aer și unul dintre foștii colegi i-au scris în comentarii: „Nu te întreb de ce ai fost atât de rea cu Cirilo.”, referindu-se la rolul pe care blondina îl are în telenovela “Carrusel”.

Acum ceva timp, Ludika Paleta a împlinit 43 de ani și a sărbătorit cu câteva imagini postate pe internet alături de câțiva prieteni și familie. Fanii i-au mărturisit că îi doresc sănătate, fericire și munca de care se bucură de fiecare dată. Sandra Echeverria, Geraldine Bazán, Zuria Vega, Adamari López, sora ei Dominika, colega de platou, Paulina Goto, Michelle Vieth, Celina del Villar și Sherlyn au fost câțiva dintre faimoșii care au lăsat un mesaj pe rețelele de socializare.

“Te iubim, Mika, te iubim !”, “Felicitări Mika, te iubesc mult”, “La mulți ani”, au scris aceștia.

În articolul

Ludwika Paleta a publicat prima fotografie alături de cei trei copii. Imaginea care i-a înduioșat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x