Ludwika Paleta a renunțat definitiv la machiaj. Care este motivul

Publicat pe 15.11.2021 la 14:32 Actualizat pe 15.11.2021 la 15:11

Ludwika Paleta, una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele, a renunțat definitiv la machiaj, însă nu și-a ținut fanii pe gânduri prea mult timp și a vorbit despre motivul care a dus la această decizie.

Ludwika Paleta poartă o rochie neagră, fără mâneci, cu decolteu

Ludwika Paleta pe covorul roșu în cadrul unei petreceri Telemundo NATPE

Getty Images

Ludwika Paleta și-a obișnuit fanii de pe rețelele de socializare să apară cât mai des fără machiaj, înconjurată doar de frumusețea naturală. Această practică este obișnuită pentru actriță, însă cu toții se întreabă care este motivul din spatele deciziei.

Frumoasa vedetă, mamă a unui băiat, nu a fost niciodată adepta fardurilor stridente, însă recent aceasta a adoptat o nouă idee, aceea de a renunța pentru totdeauna la machiaj.

Deși are 42 de ani, Ludwika Paleta nu își arată vârsta și continuă să fie o vedetă de succes pe plan internațional.

Ludwika Paleta a renunțat definitiv la machiaj

Ludwika Paleta a debutat în televiziune în 1989 atunci când a făcut parte din telenovela Carrusel. De-a lungul timpului, atâta fanii cât și presa i-au putut urmări cariera fulminantă, dar și câteva momente din viața personală care nu au putut fi ascunse.

Astfel, chiar pe profilul personal de Instagram, Ludwika Paleta și-a obișnuit fanii să posteze fotografii acolo unde apare fără pic de machiaj pe chip. “Cu fața spălată”, așa cum menționează chiar actrița.

Deși fanii ar putea crede că această inițiativă a vedetei face parte dintr-o strategie pe care o adoptă mai multe vedete, Ludwika Paleta spune că în realitate nu dorește să se ascundă în spatele unei măști. Deși va împlini 43 de ani pe 29 noiembrie, actrița nu se teme de trecerea timpului și spune că abia așteaptă să vadă ce lucruri frumoase îi va rezerva viața de acum înainte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, fiul ei i-a prezentat-o pe iubita lui, astfel că momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât Ludwika spune că cei doi se potrivesc de minune.

Vedeta este de părere că oamenii reprezintă mai multe decât o frumusețe fizică, aceasta schimbându-se pe parcurs. “Dacă îmbrățișăm trecerea timpului, demonstrăm că suntem mai mult decât credem.”, a scris aceasta.

În afară de trecerea timpului, Ludwika Paleta se bucură întotdeauna de chipul ei fără machiaj.

Ludwika Paleta și motivul pentru care renunță la machiaj pentru totdeauna

Ludwika Paleta a subliniat că nu face parte din nicio mișcare, ci își dorește din tot sufletul ca oamenii să își arate mai des adevărata față, exact așa cum este ea.

“Nu am făcut acest lucru ca fiind parte din vreo mișcare, ci pentru a vedea că trecerea timpului chiar există.”, a mărturisit aceasta.

În realitate, Ludwika Paleta nu este contra fardurilor, dat fiind faptul că uneori își dorește să se aranjeze, dar nu vrea ca acest obicei să îi ocupe foarte mult timp din viață, timp pe care îl poate dedica unor activități mult mai plăcute.

“Sunt dăți în care chiar trebuie să ieși machiată și aranjată și este distractiv pentru că face parte din această lume, dar nu trebuie să trăim în spatele unor măști. Nu trebuie să ne pese de critici și nici să căutăm perfecțiunea.”, a subliniat actrița.

Într-o altă postare de pe rețelele de socializare, Ludwika Paleta spune că nu ar trebui să ne consumăm energia ascunzând defecte și că uneori îi place să se machieze. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, preferă să “meargă cu fața curată”.

În articolul

Ludwika Paleta a renunțat definitiv la machiaj. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x