Ludwika Paleta i-ar fi fost infidelă soțului cu o persoană cunoscută din Mexic. Despre cine este vorba și care este adevărul

Publicat pe 26.04.2023 la 15:09 Actualizat pe 26.04.2023 la 15:32

Ludwika Paleta i-ar fi fost infidelă soțului cu o persoană cunoscută din Mexic. Despre cine este vorba și care este adevărul.

Ludwika Paleta poartă o rochie neagră cu decolteu adânc

Ludwika Paleta i-ar fi fost infidelă soțului cu o persoană cunoscută din Mexic

Getty Images

Cele mai recente știri din lumea telenovelelor vin să susțină faptul că Ludwika Paleta ar fi sărutat-o pe Isabel Fernández, o cunoscută comediantă din Mexic. Potrivit declarațiilor lui Ricardo O-Farril, ambele ar fi fost infidele partenerilor în timpul filmărilor pentru pelicula Noche de bodas.

Ludwika Paleta i-ar fi fost infidelă soțului cu o persoană cunoscută din Mexic

Un nou scandal are loc în Mexic, iar de data aceasta personajul principal este nimeni alta decât faimoasa actriță Ludwika Paleta. Se presupune că aceasta i-ar fi fost infidelă soțului Emiliano Salinas. Totul a apărut în urma unor declarații realizate de către comediantul Ricardo O’Farril într-o discuție live ce a realizat-o pe pagina personală de Instagram în noaptea de duminică, 23 aprilie 2023. Acesta a ținut să expună mai multe scene ce au avut loc de-a lungul timpului și care le-au avut ca protagoniste pe anumite colege din lumea showbizului. Una dintre acestea este Isabel Fernández ce se presupune că ar fi sărutat-o pe actrița Ludwika Paleta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Isabel Fernández a avut o legătură cu una dintre actrițele cu care a filmat producția și este vorba despre Ludwika Paleta, atunci când au filmat în Acapulco.”, a spus Ricardo O’Farril. Acesta a fost acuzat de către internauți că ar fi consumat substanțe interzise și alcool în timpul transmisiunii în direct.

“Îmi pare rău că te-am ars, fiica mea, dar nu vreau nimic mai mult decât ca Dumnezeu să ia aminte.”, a spus acesta. A subliniat faptul că Isabel ar fi sărutat-o pe actriță, cu toate că formează un cuplu cu o altă femeie, iar Ludwika Paleta este căsătorită.

“Este o persoană care nu are probleme cu acest lucru, faptul că Ludwika este căsătorită pentru că vă spun, am văzut-o beată și a vrut să mă strângă.”, a spus acesta despre colega sa cu care se presupune că îi unește o prietenie veche. Acesta a recunoscut de-a lungul timpului că are probleme cu adicțiile și a ținut să-și ceară scuze în repetate rânduri în fața mai multor colegi printre care și ofía Niño de Rivera, Alex Fernández și alții. Nici Ludwika Paleta nici Isabel Fernández nu au ținut să comenteze pe marginea subiectului.

Cum s-au cunoscut Ludwika Paleta și Isabel Fernández

Cele două s-au cunoscut în cadrul filmărilor pentru pelicula Noche de bodas în 2022. Amândouă au făcut parte din distribuție. Această producție a fost înconjurată de polemici, asta pentru că în timpul perioadei de muncă, doi dintre actori și-au pierdut viața.

Ludwika Paleta se bucură în continuare de viața de familie, după ce au apărut mai multe zvonuri în ceea ce o privește. Este căsătorită cu Emiliano Salinas și demonstrează de fiecare dată în mediul online că simplitatea este cea care o caracterizează.

Perechea a petrecut mai multe zile în Bacalar, Quintana Roo, Mexic. Actrița a făcut câteva dezvăluiri pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 4 milioane de fani până în prezent. A publicat peste o mie de fotografii și filmulețe și nu se dezice niciodată de la aparițiile îndrăznețe.

În articolul

Ludwika Paleta i-ar fi fost infidelă soțului cu o persoană cunoscută din Mexic. Despre cine este vorba și care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x