Ludwika Paleta, în bikini la 43 de ani. Cum arată vedeta într-o ținută inedită de sărbători

Publicat pe 28.12.2021 la 18:36 Actualizat pe 28.12.2021 la 19:10

Ludwika Paleta a profitat de vacanță și s-a fotografiat într-o ținută atipică de sărbători. Vedeta petrece la plajă, în costum de baie. Cum arată actrița la 43 de ani în bikini.

Ludwika Paleta poartă o rochie neagră cu decolteu

Ludwika Paleta pe covorul roșu. 3 nov. 2021

Getty Images

Ludwika Paleta se află în vacanță de sărbători și a postat din nou o fotografie inedită pe rețelele sociale. Vedeta în vârstă de 43 de ani și-a dezvăluit corpul bine lucrat într-un costum de baie minuscul care îi dezvăluie formele de invidiat.

Fanii au reacționat imediat și au căzut de acord că actrița se numără printre cele mai frumoase actrițe care au jucat vreodată în telenovele. Dacă acum se simte încrezătoare în forțele proprii, acum ceva vreme Ludwika Paleta mărturisea că are probleme cu încredere de sine.

Ludwika Paleta, în bikini la 43 de ani

Cu ocazia sărbătorilor, dar și pentru a-și celebra ziua de naștere, Ludwika Paleta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare pe plajă într-un costum de baie care îi lasă la vedere formele de invidiat. Actrița a profitat de soare, plajă și vreme bună pentru a proba o ținută atipică de sărbători. Așa cum și-a obișnuit fanii, Ludwika Paleta a demonstrat întotdeauna că este adepta machiajelor naturale și a aparițiilor neretușate în online.

Nici de această dată vedeta nu a făcut excepție, fotografia postată în mediul online fiind fără retușuri sau filtre. În costum de baie, cu părul în vânt și fără machiaj, așa apare Ludwika Paleta în cea mai nouă fotografie de pe Instagram. La 43 de ani, actrița și-a etalat corpul bine lucrat și chipul fără machiaj pe care îl prezintă deseori fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ludwika Paleta se numără printre vedetele care nu doresc să-și arate viața personală în online, de aceea nimeni nu și-a dat seama până acum cu cine se află în vacanță. Singurul detaliu cunoscut este că vedeta a călătorit în Brazilia.

Bineînțeles că frumusețea ei nu a trecut neobservată celor 3 milioane de fani pe care a reușit să-i adune de-a lungul timpului pe contul personal de socializare.

Ludwika Paleta, vacanță de sărbători

“Arăți foarte bine”, “Doamne, dacă mă întâlnesc cu femeia asta o să leșin”, „Super frumoasă, din cap până-n picioare”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ludwika Palet se află de ceva timp în Rio de Janeiro, asta pentru că din data de 13 decembrie actrița a postat fotografii de pe plajă în online. Într-una din poze, soția lui Emilio Salinas are părul în aer și unul dintre foștii colegi i-au scris în comentarii: „Nu te întreb de ce ai fost atât de rea cu Cirilo.”, referindu-se la rolul pe care blondina îl are în telenovela “Carrusel”.

Acum ceva timp, Ludika Paleta a împlinit 43 de ani și a sărbătorit cu câteva imagini postate pe internet alături de câțiva prieteni și familie. Fanii i-au mărturisit că îi doresc sănătate, fericire și munca de care se bucură de fiecare dată.

Sandra Echeverria, Geraldine Bazán, Zuria Vega, Adamari López, sora ei Dominika, colega de platou, Paulina Goto, Michelle Vieth, Celina del Villar și Sherlyn au fost câțiva dintre faimoșii care au lăsat un mesaj pe rețelele de socializare.

“Te iubim, Mika, te iubim !”, “Felicitări Mika, te iubesc mult”, “La mulți ani”, au scris aceștia.

În articolul

Ludwika Paleta, în bikini la 43 de ani. Cum arată vedeta într-o ținută inedită de sărbători

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x