Ludwika Paleta, într-o rochie cu crăpătură pe picior la 42 de ani. Imaginea care a pus pe jar fanii

Publicat pe 05.11.2021 la 09:44 Actualizat pe 05.11.2021 la 10:25

Ludwika Paleta, una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, și-a uimit fanii atunci când a apărut pe rețelele sociale îmbrăcată într-o rochie cu crăpătură pe picior. Deși are 42 de ani, vedeta reușește să se mențină la fel de frumoasă ca în tinerețe. Imaginea care a pus pe jar fanii.

Ludwika Paleta poartă o rochie neagră de catifea cu decolteu. Are părul scurt, blond și desprins. Actrița poartă ruj roșu

Ludwika Paleta pe covorul albastru în cadrul GQ Men of the Year Awards 2021

Profimedia

Pentru frumoasa Ludwika Paleta vârsta este doar un număr, asta dacă e să ne luăm după fotografiile pe care actrița le urcă pe contul personal de Instagram. Are 42 de ani, însă reușește de fiecare dată să aibă apariții de invidiat.

Recent, Ludwika Paleta a participat la un eveniment unde a decis să poarte o rochie neagră, lungă, de catifea. Piesa de rezistență a fost însă crăpătura pe picior care i-a lăsat vedetei la vedere formele de invidiat.

Cu părul scurt, desprins și cu un machiaj adecvat, Ludwika Paleta a reușit să atragă privirile tuturor. Internauții s-au grăbit să-i aprecieze alegerea vestimentară.

Ludwika Paleta, într-o rochie cu crăpătură pe picior la 42 de ani

În cadrul evenimentului GQ Men of The Year Awards 2021 a luat parte și frumoasa actriță Ludwika Paleta. Cu o carieră imensă în spate, vedeta nu putea lipsi de la o astfel de decernare.

Pentru a-și face o apariție cât mai îndrăzneață, blondina a optat pentru o rochie neagră, cu decolteu, care i-a lăsat la vedere bustul generos.

Deși are un fiu de 21 de ani, Ludwika Paleta nu se sfiește să pozeze astfel încât să-și pună fanii pe jar la fiecare postare din social media. Așa s-a întâmplat și cu cele mai noi fotografii urcate de vedetă pe contul de socializare, acolo unde are peste 3 milioane de fani din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă poză în care Ludwika Paleta apare îmbrăcată într-o rochie neagră, cu crăpătură pe picior, a reușit să strângă peste 40 de mii de aprecieri și peste 400 de comentarii.

“Despre noaptea trecută”, a scris aceasta în dreptul postării.

“Această fotografie mi-a înseninat ziua”, “Cu adevărat superbă”, “WOW”, “Frumusețe, eleganță pentru ochii mei”, au fost câteva dintre sutele de comentarii primite de actriță.

Printre cei care i-au apreciat fotografia artistei s-au numărat și colegii de breaslă, cei cu care Ludwika Paleta a lucrat de-a lungul timpului pe platourile de filmare.

Cariera și viața actriței Ludwika Paleta

Ludwika Paleta s-a născut pe 29 noiembrie 1978 în Polonia. Are atât cetățenie poloneză, cât și mexicană. După ce tatăl ei, muzician, a primit o slujbă în Mexic, familia s-a mutat definitiv acolo. Micuța Ludwika a fost dusă de sora ei mai mare la o audiție. De atunci, drumul către succes al vedetei a fost neîntrerupt.

Ludwika Paleta a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în 1989, în telenovela pentru copii “Carrusel”.

În 1992, Ludwika Paleta s-a întors pe platourile de filmare, acolo unde a jucat în producția “El abuelo y yo”.

Deși actrița s-a născut în Polonia, aceasta a declarat în repetate rânduri că nu se vede trăind altundeva decât în Mexic, țară în care a stat de când era încă un copil. Ludwika Paleta vorbește fluent trei limbi străine, poloneză, spaniolă și engleză.

În 1998, Ludwika Paleta s-a căsătorit cu actorul Plutarco Haza și cei doi au devenit părinții unui băiețel un an mai târziu. Cuplul a divorțat în 2008.

Pe 20 aprilie 2013, Ludwika Paleta s-a căsătorit cu Emiliano Salinas.

În articolul

Ludwika Paleta, într-o rochie cu crăpătură pe picior la 42 de ani. Imaginea care a pus pe jar fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un şef al Poliţiei de Frontieră Galaţi ar fi implicat într-un scandal sexual cu o fată de 13 ani. Incidentul, descoperit de un localnic după ce a văzut mesajele primite de copilă
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Tânără de 21 de ani, ucisă cu sânge rece de iubit, în Sibiu. Bărbatul a fost orbit de furie
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x