Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris. Vedeta a optat pentru o ținută simplă într-o plimbare relaxantă

Publicat pe 02.06.2023 la 18:49 Actualizat pe 02.06.2023 la 20:03

Ludwika Paleta s-a fotografiat în vacanță într-o ținută simplă, dar la fel de superbă. Vedeta a optat pentru o rochie tip cămașă, deschisă la culoare.

Ludwika Paleta poartă o rochie deschisă la culoare și are părul prins

Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris

Profimedia Images

Ludwika Paleta și-a impresionat încă o dată cei peste 4 milioane de prieteni virtuali de pe pagina personală de Instagram. Actrița se află la Paris și s-a lăsat fotografiată în cadrul Muzeului Luvru, cu un look minimalist în alegerea ținutei.

Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris

Rochia tip cămașă într-o culoare nude este cea pe care Luwika Paleta a ales-o pentru a se fotografia în vacanță la Paris. Această piesă vestimentară este printre cele mai căutate atunci când vine anotimpul călduros, dată fiind textura sa lejeră. Arată ca o cămașă purtată de bărbați, cu nasturi în partea de sus și cu o cusătură caracteristică. Lungimea mânecilor poate varia. De la lungi, scurte sau trei sferturi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se poate purta cu o curea la mijloc sau simplă. Se poate purta în culori bej, kaki și albastru deschis. De asemenea, se poartă și cu blugi. Ludwika Paleta a ținut să folosească această piesă vestimentară în cadrul vacanței sale din Paris. Este o piesă care nu se demodează niciodată.

Actrița din Madre solo hay dos a folosit de această dată o rochie cămașă de culoare bej, una dintre cele mai sofisticate. Un detaliu inedit al acesteia este faptul că are crăpături în laterale. Vedeta a decis că o ținută comodă este ceea ce este nevoie într-o astfel de vacanță. O alegere excelentă pentru drumuri lungi. În picioare a optat să poarte adidași de culoare albă.

Ochelarii de soare fiind obligatorii în orice vacanță, nu au putut să lipsească din outfitul vedetei, pe care l-au și întregit de altfel. Actrița a optat pentru un model de aviator cu tonuri cafenii. Acest tip de ochelari se soare se potrivește pentru cele mai multe forme ale feței, la fel și pentru stilurile variate. A ales o geantă neagră, simplă, ideală pentru vacanță.

El este tatăl faimoasei Ludwika Paleta

Ludwika Paleta a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online fotografii inedite din țara sa natală, Polonia. Actrița a călătorit în locurile copilăriei și s-a pozat cu tatăl său, Zbigniew Paleta. A împărtășit cu fanii din mediul online cele mai emoționante momente.

Tatăl faimoasei Ludwika Paleta este celebrul violonist Zbigniew Paleta. Acesta a trăit o bună perioadă în Mexic, acolo unde a compus pentru telenovele și filme, însă a decis să se întoarcă în orașul natal. De aceea, actrița călătorește de cel puțin două ori pe an pentru a-l vizita. În postarea realizată în mediul online, vedeta și-a exprimat dragostea pentru locurile în care a născut și a copilărit.

“M-am născut în acest loc și chiar dacă mă simt mexicană, mereu va exista un loc în inima mea care va aparține acestui pământ frumos.”, a scris Ludwika Paleta. Imediat, sora vedetei, actrița Dominika Paleta a scris “vă iubesc” în secțiunea de comentarii. Au urmat imediat mai multe comentarii ale fanilor de pretutindeni.

“Știam că o femeie atât de frumoasă nu putea să fie doar din Mexic. Chiar dacă și Mexicul are femei frumoase, tu ești acea frumusețe specială.”, s-a arătat într-unul dintre comentarii.

În articolul

Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris. Vedeta a optat pentru o ținută simplă într-o plimbare relaxantă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x