Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine. Vedeta a purtat un ruj mov

Publicat pe 17.12.2023 la 21:09 Actualizat pe 17.12.2023 la 15:12

Ludwika Paleta a pozat pentru revista New Magazine. Actrița a purtat un ruj roșu și o rochie neagră și a strălucit ca întotdeauna.

Ludwika Paleta poartă o rochie neagră fără mâneci și părul prins în coc

Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine

Getty Images

Ludwika Paleta a captat din nou atenția fanilor cu cea mai recentă ședință foto pentru New Magazine. A purtat o rochie neagră și ruj mov. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din lumea telenovelelor.

Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine

Frumoasa actriță a demonstrat încă o dată că acordă o atenție deosebită siluetei și naturaleții. Sunt o reflexie a stilului său personal. Pe contul personal de Instagram, Ludwika Paleta are peste 4 milioane de prieteni virtuali și peste o mie de fotografii și filmulețe postate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aruncați un ochi peste acest interviu și pozele geniale Ana Markez pe care le-a realizat în Madrid pentru New Magazine.”, și-a îndemnat actrița fanii. A primit peste 700 de comentari și 80 de mii de aprecieri, însă nu este de mirare fiind o vedetă îndrăgită. Cu această ocazie, Ludwika Paleta a purtat un ruj mo. Dacă de cele mai multe ori am văzut-o fără machiaj pe chip și complet naturală, de data aceasta lucrurile au stat cu totul altfel.

Pentru ca fanele să obțină unghii perfecte, aceasta le sfătuiește să acorde o atenție deosebită acestui aspect. Ludwika Paleta folosește de cele mai multe ori tonuri neutru, așa cum putem vedea în cele mai multe dintre imaginile publicate. A demonstrat că nu-și dorește niciodată unghii lungi pentru a străluci. Cheia stă în forma pe care acestea le au. O structură naturală oferă o grație sofisticată. Actrița s-a născut pe 29 noiembrie 1978 în Polonia.

A fost căsătorită cu Plutarco Haza între 1997 și 2008 și în prezent este căsătorită cu Emiliano Salinas. Are un fiu din prima căsnicie pe nume Nicolas Haza. A demonstrat de-a lungul timpului că își merită locul în industria cinematografică, având la activi producții de succes. Recent, Ludwika Paleta a fost implicată în mai multe zvonuri apărute în presa de scandal.

Comedianta Isabel Fernandez s-a sărutat cu Ludwika Paleta

După ce s-a zvoit că a sărutat-o pe Ludwika Paleta în timpul filmării unei pelicula, comedianta Isabel Fernandez a decis să rupă tăcerea și să vorbească în consecință.

“Nu, eu am mai spus într-un alt interviu. Crede-mă că dacă ne-am fi sărutat, eu aș fi transmis acest lucru în direct. Nu, nu m-am sărutat cu nimeni. M-aș fi sărutat cu toți cei de pe platourile de filmare de atunci. Dacă mi-ar fi spus, dă-i un sărut oricui, dar adevărul e că nu m-am sărutat cu nimeni.”, a spus vedeta.

În articolul

Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine. Vedeta a purtat un ruj mov

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x