Mădălina Ghenea a luat o pauză pentru a-și încărca bateriile. Cum a avut curajul vedeta sa apară în fața fanilor

Publicat pe 26.11.2022 la 11:25 Actualizat pe 26.11.2022 la 11:25

Mădălina Ghenea a părăsit platourile de filmare și a plecat în vacanță. Vedeta s-a fotografiat în timpul ritualului de îngrijire personală, în ipostaze în care nu s-a mai lăsat descoperită.

Mădălina Ghenea

Getty

Mădălina Ghenea este implicată în mai multe proiecte în această perioadă care, se pare, i-au epuizat puterile. Vedeta a decis să-și ia o vacanță de două zile pentru a se relaxa și a petrece timp cu sine însăși.

Totuși, vedeta nu a luat o pauză și de la rețelele de socializare. Aceasta a fost activă pe pagina ei de Instagram, acolo unde a adunat o comunitate numeroasă de peste un milion de persoane care îi urmăresc zilnic activitatea.

Ipostază neașteptată în care a apărut Mădălina Ghenea

La recomandarea impresarului ei, Davide Scalman, Mădălina Ghenea a postat imagini care o surprind în timp ce își face rutina de frumusețe. Vedeta și-a luat un răgaz de două zile pe care le-a petrecut singură, fără fiica ei de cinci ani, Charlotte. Actrița a declarat că a avut nevoie de un moment doar pentru sine, dar dorul de fetiță a fost prea mare.

Mădălina Ghenea s-a bucurat de momente de răsfăț, într-un loc călduros. Totuși, se pare că a avut și anumite probleme. Vedeta a ezitat să folosească protecție solară într-o zi cu temperaturi ridicate, iar acest lucru a avut consecințe asupra tenului său. Mădălina Ghenea a fost nevoită să ia măsuri pentru a rezolva această problemă, fiind în plin sezon de filmări. Vedeta a ales că folosească mai multe tipuri de măști pentru a se asigura că tenul ei va fi suficient de hidratat pentru a face față soarelui puternic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta s-a pozat în timp ce purta o mască, după ce s-a bucurat de un mic dejun sănătos, dar nu a ezitat să folosească măști nici în timp ce se relaxa pe un șezlong. Vedeta a apărut în două costume de baie nude, unul dintre ele fiind cu paiete, semn că vedeta a ales o locație cu temperaturi foarte ridicate.

Citește și: Mădălina Ghenea a bifat o aparitie diferită de oricare alta! Rochia care pare să i se prelingă pe corp se desprinde în cele mai frumoase părți ale corpului | FOTO

Chiar și în această ipostază, fanii nu au întârziat să-i apreciere postarea și să-i transmită complimente. Comunitatea o respectă pe Mădălina Ghenea, iar adevărata ei frumusețe este cunoscută și apreciată deja.

Citește și: Mădălina Ghenea s-a filmat în timp ce dansează doar în lenjerie dantelată, în cinstea Sophiei Loren. Imagini greu de trecut cu vederea

În articolul

Mădălina Ghenea a luat o pauză pentru a-și încărca bateriile. Cum a avut curajul vedeta sa apară în fața fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x