Mădălina Ghenea a revenit pe rețelele de socializare, după ce și-a oprit activitatea și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ce a postat

Publicat pe 29.07.2022 la 19:09 Actualizat pe 29.07.2022 la 19:18

Mădălina Ghenea a trecut printre o perioadă dificilă din viața sa, după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost obligată să își întrerupă activitatea. Vedeta anunțat la vremea respectivă că nu este deloc bine și va lipsi o perioadă de pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea

Getty Premium

Deși nu a oferit informații despre starea de sănătate și despre problemele cu care se confruntă, fanii au intuit că poate fi vorba despre o problemă mai veche pentru că nu este o întâmplare singulară! Ea a mai anunțat și în trecut că are probleme de sănătate, ba chiar s-a fotografiat cu perfuziile pe mâini sau a anunțat cu părere de rău că va fi nevoită să oprească orice acțiune.

Românca s-a refăcut între timp și a revenit în mediul online acolo unde și-a anunțat fanii că este bine printr-o serie de fotografii din cadrul unei ședințe profesionale. Admiratorii au fost bucuroși să afle că modelul, care are o carieră impresionantă la Hollywood, a reușit să se pună pe picioare.

Mădălina Ghenea a revenit pe rețelele de socilizare, după perioada grea prin care a trecut

Mădălina Ghenea a fost forțată să ia o pauză din activitate. Nu a fost deloc bine actrița! Mesajul care a îngrijorat pe toată lumea.

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și, de asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate. Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză”, a explicat Mădălina Ghenea.

Actrița în vârstă de 34 de ani a anunțat că va renunța o perioadă și la rețelele de socializare: „O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând, prieteni”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul imaginii în care apare cu perfuzia la mână, în data de 12.07.2022.

Acum ea a revenit și este mai pregătită ca niciodată să își reia activitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În luna februarie ea s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate și a trecut printr-o perioadă de convalescență. Acesta și-a îngrijorat fanii în urmă cinci luni după ce a anunțat că face câteva investigații medicale: „Dragilor, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media. Sper să mă refac repede şi să vă răspund la toate întrebările. Cu drag, a voastră Mad”, a scris actrița și modelul, potrivit A1.ro.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai iubite românce, care au făcut carieră la Hollywood. Acesta a jucat în filme alături de nume mari din industrie, cum ar fi Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek, Reeve Carney și Jack Huston. Filmul House of Gucci, regizat de Ridley Scott, va avea premiera în România pe data de 26 noiembrie 2021.

În articolul

Mădălina Ghenea a revenit pe rețelele de socializare, după ce și-a oprit activitatea și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ce a postat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x