Mădălina Ghenea face spectacol pe rețelele de socializare într-o cămașă descheiată. Cum arată actrița care a avut o poveste de iubire cu Leonardo DiCaprio

Publicat pe 18.03.2022 la 19:01 Actualizat pe 18.03.2022 la 19:06

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai cunoscute românce, care au făcut carieră la Hollywood. Aceasta este cunoscută la nivel internațional și face furori de fiecare dată când apare atât în mediul online, cât și pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea

Getty

Aceasta a reușit să se facă remarcată și să apară în producții de succes ale marilor producători de filme de la Hollywood. Nu mai este un secret pentru nimeni că Mădălina Ghenea este un star în adevăratul sens al cuvântului și a conturat meseria de model, ducând o la nivel înalt.

Mădălina Ghenea face furori cu fiecare apariție. Cum a fost surpinsă de curând în cadrul noului proiect "Deep fear"

Românca sau mutată în Italia, acolo unde stă alături de fiica sa. Aceasta nu a mai fost de mult timp în România și asta pentru că se ocupă de producții foarte importante. Reamintim faptul că ea este protagonista filmului House of Gucci reprezentând-o pe Sophia Loren.

De curând, Mădălina Ghenea a reușit să își surprindă din nou comunitatea de fani de pe Instagram cu o fotografie din cadrul filmărilor pentru noul film. Românca poartă o cămașă descheiată și pozează exact ca profesioniștii, demonstrând încă o dată că meseria de model îi vine mănușă.

Frumusețea sa făcut ravagii la nivel internațional și a taras alături multe nume importante Ea avut relații cu actori mari pe care îi vedem cel mai des în filme, de exemplu cu Leonardo DiCaprio a trăit o poveste de iubire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mădălina Ghenea se mândrește cu o viață împlinită și se bucură de un succes răsunător ca model. Acesta pozează pentru case renumite și branduri care atârnă greu în industria fashion-ului. De curând, acesta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini din cadrul unui shooting foto în care apare în lenjerie de noapte.

Acesta a făcut furori printre admiratori și a primit numeroase aprecieri și cuvinte de laudă. Românca și-a etalat formele voluptoase în toată splendoarea. Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni.

În articolul

Mădălina Ghenea face spectacol pe rețelele de socializare într-o cămașă descheiată. Cum arată actrița care a avut o poveste de iubire cu Leonardo DiCaprio

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x