Madonna a fost internată de urgență în spital. Vedeta se află la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene

Publicat pe 29.06.2023 la 16:10 Actualizat pe 29.06.2023 la 20:03

Madonna a fost internată de urgență la terapie intensivă după ce a fost găsită inconștientă. Vedeta se află încă în spital, iar turneul i-a fost amânat.

Madonna poartă o rochie neagră fără mâneci și zâmbește

Madonna a fost internată de urgență în spital

Getty Images

Madonna ar fi trebuit să înceapă turneul în luna iulie. Cu toate acestea, din cauza unei infecții bateriene managerul acestuia a luat decizia de a amâna orice eveniment. Diva se află în prezent la terapie intensivă după un episod dur în care a fost găsit inconștientă.

Madonna a fost internată de urgență în spital

Guy Oseary, managerul vedetei, a transmis un mesaj intens în mediul online în care i-a anunțat pe toți care este starea de sănătate a vedetei în acest moment.

“O să împărtășim mai multe detalii odată ce le avem, inclusiv noi date pentru turneu și reorganizarea concertelor.”, a spus acesta. Primul său concert ar fi trebuit să aibă loc în Vancouver pe 15 iulie. Artiști printre care Amy Schumer, Jack Black și Lil Wayne sunt printre cei care ar fi însoțit-o pe scenă. Printre locațiile în care vedeta avea plănuit să se oprească sunt incluse și Seattle, New York, D.C., Mexico City și London.

“Nu o să iau niciunul dintre lucrurile astea ca un bun venit. Mă simt cea mai norocoasă fată din lume.”, a declarat Madonna cu doar câteva zile după ce și-a anunțat turneul. Starul pop are o serie de incidente ce s-au petrecut de-a lungul timpului. Printre acestea se numără și un accident la călărie în 2005 și 2009. În 2020 și-a anulat subit un concert în Lisabona, ulterior fiind transmisă ideea că trebuie să aibă grijă de corpul ei. La acel moment a fost supusă unor tratamente pentru cartilagii lipsă, arată washingtonpost.com.

Vedeta în vârstă de 64 de ani a fost nevoită să-și amâne toate angajamentele, inclusiv turneul The Celebration World Tour care ar fi trebuit să înceapă în luna iulie. Numeroase celebrități au ținut să-i transmită însănătoșire grabnică și să-i fie alături în aceste momente dificile.

Zoey Deschanel a scris: “Sper c-o să se simtă mult mai bine în curând.”, în timp ce actrița Rita Wilson a spus: „Îi trimit Madonnei rugăciunile mele pentru o însănătoșire grabnică.”

Madonna a fost externată după ce a suferit o infecție bateriană

Cântăreața se află în prezent în confortul propriei case, potrivit declarațiilor managerului său. Aceasta se pare, a suferit o “serioasă infecție bacteriană”. A fost condusă de către o ambulanță privată, o sursă a povestit pentru CNN, arată bbc.com.

Madonna, care întotdeauna a arătat discreție în ceea ce privește starea sa de sănătate, se afla în stagiile finale pentru repetițiile turneului. Evenimentul ar fi trebuit să înceapă cu un concert în Canada în luna iulie. Urma să fie cel de-al 12-lea turneu al său, marcând astfel 40 de ani de activitate.

Revista americană Forbes a clasat-o pe locul al 45-lea printre cele mai bogate femei din SUA cu o avere estimată la 580 de milioane de dolari. A primit mii de mesaje de însănătoșire de când managerul său, Guy Oseary a declarat că starea sa de sănătate este una precară.

Nu este clar încă ce i-a cauzat Madonnei infecția, însă doctorii au subliniat faptul că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Fără un tratament adecvat, totul s-ar fi agravat într-un timp foarte scurt.

În articolul

Madonna a fost internată de urgență în spital. Vedeta se află la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x