Maite Perroni a devenit mămică pentru prima oară. Se zvonește că artista RBD a născut pe data de 12 mai

Publicat pe 16.05.2023 la 20:07 Actualizat pe 17.05.2023 la 08:21

Se zvonește că Maite Perroni ar fi născut pe data de 12 mai. Artista RBD a adus pe lume o fetiță în SUA. Ce spune presa internațională.

Maite Perroni poartă o bluză verde și o geacă de piele maro

Maite Perroni și Andrés Tovar au devenit părinți pentru prima dată

Profimedia Images

Acum câteva zile au început să circule zvonuri cum că artista RBD ar fi devenit mămică pentru prima dată. Maite Perroni și Andres Tovar și-au așteptat fiica cu nerăbdare.

Maite Perroni a devenit mămică pentru prima oară

Timpul a trecut mai repede decât s-ar fi așteptat toată lumea, asta pentru că la începutul anului Maite Perroni și-a anunțat sarcina. Cu un videoclip emoționant publicat pe pagina personală de Instagram, aceasta a subliniat că va devenit mămică de fetiță pentru prima oară. La început nu au ținut să ofere foarte multe detalii, însă pe măsură ce timpul a trecut am putut-o vedea pe artista RBD în diferite ipostaze cu burtica de gravidă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A avut chiar și un baby shower, alături de cei dragi. Fotografiile au apărut fără doar și poate în mediul online, acolo unde Maite Perroni a oferit orice fel de informație. Jurnalistul Alejandro Zuniga a dezvăluit că vedeta și artistul au devenit părinți pentru prima oară pe data de 12 mai în SUA. De asemenea, Jaqueline Martinez, mai bine cunoscut la Chamonic, a optat pentru a dezvălui aceeași bănuială.

“Mi-au spus că Maite Perroni și Andres Tovar au devenit deja părinți, asta pentru că bebelușul lor s-a născut în SUA.”, a transmis acesta pe pagina personală de Instagram. Până în prezent nu există nicio confirmat din partea celor doi, însă din moment în moment se așteaptă o apariție oficială. De-a lungul sarcinii, actrița și cântăreața Maite Perroni nu s-a oprit din proiectele profesionale care au ținut-o fără doar și poate în mijlocul fanilor săi.

Pe lângă turneul RBD 2023 pe care artiștii îl vor începe în august, aceasta și-a prezentat serialul Triada, acolo unde a interpretat trei personaje în aceeași producție. Fanii sunt nerăbdători pentru a afla adevărul despre sarcina faimoasei Maite Perroni, cea care a interpretat-o pe “Lupita” în “Rebelde”.

Maite Perroni, ultima petrecere înainte de a deveni mămică

Ca orice altă viitoare mămică, Maite Perroni nu putea trece peste baby shower. Totul a fost organizat la superlativ, iar imaginile au fost publicate în mediul online. Rocío Sánchez Azuara a fost cea care s-a ocupat de organizare.

“Deja avem totul pregătit.”, a declarat Maite Perroni acum ceva timp. A devenit cunoscută odată cu participarea în cadrul telenovelei “Rebelde”, acolo unde a interpretat rolul “Lupita”. Ulterior, s-a alăturat celor cinci membri cu care a fondat formația RBD: Anahi, Dulce Maria, Christopher Uckermann, Christian Chavez și Alfonso Herrera.

De-a lungul timpului au avut concerte peste tot în lume. Odată cu finalizarea proiectului, Maite Perroni a menționat că nu duce dorul vremurilor trecute pentru că știe că fiecare proiect profesional are un început, dar și o finalitate. Cu toate acestea, în prezent s-a alături celor patru colegi pentru a reveni în turneul RBD din 2023. Acesta va începe în luna august, iar artista susține că va putea fi alături de colegii și prietenii săi, în ciuda faptului că a devenit mămică pentru prima oară. Anahi și Dulce Maria au devenit deja mămici, fiecare dintre acestea postând imagini emoționante în mediul online cu copiii.

În articolul

Maite Perroni a devenit mămică pentru prima oară. Se zvonește că artista RBD a născut pe data de 12 mai

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x