Maite Perroni, celebra actriță, din “Triumful dragostei”

Publicat pe 29.07.2020 la 12:24 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:44

Carismatica și talentata, Maite Perroni este una dintre tinerele actrițe care au reușit să transcende dincolo de țara natală și să câștige inimile a mii de fani din întreaga lume.

Originară din Mexico City, Maite Perroni Beorlegui este cea mai mare dintre cei trei copii din căsătoria dintre Javier Perroni și Maite Beorlegui. Cu o personalitate plină de viață și un interes pentru artă de când era mică, Maite a decis să intre în Centrul pentru Educație Artistică (CEA) din Televisa, de la care a absolvit în 2003.

În 2004 a primit oportunitatea de a face parte din distribuția telenovelei „Rebelde”, jucând rolul „Lupitei”, personaj care a catapultat-o ​​spre succes. La sfârșitul telenovelei, Maite a continuat timp de patru ani cu grupul muzical RBD, cu care a călătorit în întreaga lume, a obținut diverse recunoașteri și a reușit să se poziționeze ca o vedetă internațională.

După dezintegrarea trupei în 2008, Maite a decis să se întoarcă pe micul ecran cu telenovela „Care With The Angel”, melodramă pe care a jucat-o alături de actorul William Levy și datorită căreia i-a fost acordată premiul „Cea mai bună actriță pentru tineret” în Premiile TV și telenovelă din 2009. Alături de performanța sa, Maite a înregistrat și câteva piese pentru telenovelă, începând astfel cariera muzicală ca solistă.

În 2012, Maite a făcut saltul pe marele ecran, apărând în filmul „Sosirea lui Conrado Sierra”, în personajul lui Ninfa Alcántar.

În 2013 se mută la New York pentru a-și continua cariera solo și pentru a înregistra primul ei album.

Alte filme în care a jucat Maite Perroni: “La Familia”, “Lola, Erase Una Vez”, “Cuidado con el Angel”, “Mi Pecado”, “Mujeres Asesinas”, “Cena de Matrimonios”, “La Gata”.

Despre serial

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo. Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță, Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

CITEȘTE ȘI

Hasan Hay Ballıktaş, actorul din "Elif", în rolul lui Veysel Simsek

Buse Meral, frumoasa Damla din serialul “Ține-mă de mână!”

În articolul

Maite Perroni, celebra actriță, din “Triumful dragostei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical. Furtuna Renata va lovi România cu ploi şi vijelii puternice, după valul nefiresc de căldură
a1.ro
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x