Maite Perroni, dezvăluiri despre posibilitatea de a reveni în telenovele și de a fi din nou mamă. Declarații surprinzătoare

Publicat pe 31.01.2024 la 20:42 Actualizat pe 31.01.2024 la 23:45

Deși muzica este un „capitol închis” pentru soția lui Andrés Tovar, actrița a mărturisit că este dispusă să se întoarcă la locul ei de „origine”.

Maite Perroni

Gettyimages.com

În timp ce fiica ei, Lía, este pe cale să împlinească un an, Maite Perroni a dezvăluit dacă își propune să mai aibă un copil cu soțul ei, Andrés Tovar.

Actrița a mărturisit unui grup de reporteri, în apropierea Aeroportului Internațional din Mexico City, planurile sale de familie, lăsând deschisă posibilitatea de a deveni din nou mamă.

„Mi-ar plăcea, să vedem ce spune viața... soarta ne va surprinde, așa sper”, a declarat cântăreața în vârstă de 40 de ani reporterului Edén Dorantes pe 29 ianuarie.

Maite Perroni vrea să revină pe micile ecrane

Pe de altă parte, vedeta din 'Rebelde' a declarat că, deși deocamdată cariera ei s-a axat pe filme și seriale de televiziune, revenirea la melodrame se numără printre planurile sale.

„Iubesc telenovelele, nu am nicio reținere în privința asta, dimpotrivă, acolo am început să-mi construiesc cariera, așa că, dacă există un proiect interesant, voi fi mereu deschisă să ascult", a spus ea, potrivit Univision.

Muzica este un capitol închis, dar cu RBD aș face o excepție, spune ea

În cele din urmă, Maite Perroni a fost întrebată despre planurile sale în muzică, precum și despre posibilitatea de a reveni pe scenă cu un proiect solo.

„Nu, adevărul este că nu (am planuri). Muzica este deja un capitol închis în viața mea, dacă nu se întâmplă ceva cu RBD, dar dacă nu, gata”, a recunoscut ea.

Cu toate acestea, ea a precizat că, deși nimic nu este confirmat încă, există posibilitatea de a înregistra noi piese cu Anahi, Dulce Maria, Christopher Uckermann și Christian Chavez, subliniind că viitorul cu RBD este încă incert pentru toți membrii.

„Adevărul este că nu știu ce se va mai întâmpla. Sunt multe lucruri de discutat înainte ca acest lucru să devină realitate. Să sperăm că într-o zi vom putea împărtăși această veste, dar, deocamdată, nu", a conchis.

În articolul

Maite Perroni, dezvăluiri despre posibilitatea de a reveni în telenovele și de a fi din nou mamă. Declarații surprinzătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x