Maite Perroni face destăinuiri la 13 ani de la destrămarea formației RBD. Cum s-a despărțit actrița de colegii ei

Publicat pe 27.01.2022 la 18:24 Actualizat pe 27.01.2022 la 18:57

La 13 ani de la destrămarea formației RBD, Maite Perroni vorbește despre felul cum a trecut ea peste despărțirea de colegii și prietenii care i-au fost alături atât de multă vreme. Cum a simțit artista destrămarea succesului.

Maite Perroni poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul prins

Maite Perroni în timpul unei ședințe foto. 18 sept. 2019

Profimedia Images

La 13 ani de la destrămarea formației RBD, Maite Perroni vorbește despre ruptura care s-a produs între ea și colegii ei în 2009, după cinci ani de succes internațional. Se pare că vedeta nu a resimțit atât de tare despărțirea, așa cum au făcut ceilalți cinci artiști.

Imediat după despărțirea de RBD, Maite Perroni și-a început cariera solo, urmată de proiecte inedite care au reușit să o mențină pe artistă la un nivel destul de ridicat în topuri.

Maite Perroni face destăinuiri la 13 ani de la destrămarea formației RBD

Maite Perroni continuă să aibă succes în cariera artistică, în ciuda faptului că era “Rebelde” a luat sfârșit în 2009, atunci când când cei șase artiști au luat decizia de a-și continua carierele pe cont propriu. Împreună cu Anahi, Dulce Maria, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann și Christian Chavez a jucat și în telenovela cu același nume în 2004.

Formația “RBD” a reușit să aibă un impact global și să fie iubită de fani din întreaga lume. Acest lucru le-a adus celor șase membri recunoaștere care durează și în zilele noastre. La 13 ani de la destrămare, Maite Perroni își reamintește cum a fost să-și ia rămas bun de la o etapă importantă din viața ei, dar și cum au reacționat ceilalți colegi de trupă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă pentru artistă acest lucru a reprezentat o portiță spre noi orizonturi, se pare că pentru ceilalți a însemnat o întreagă schimbare în carieră.

“Sunt de părere că fiecare etapă are frumusețea ei, în ciuda faptului că aceste momente se pot încheia la un moment dat. Când a luat sfârșit Rebelde, pentru mulți dintre colegii mei a fost dificil pentru că ei nu mai știau cine erau și au trebuit să se regăsească. Eu deja eram cu alte treburi, implicată în alte proiecte, cu planuri de a juca în telenovele.”, a declarat Maite Perroni, conform univision.com.

Maite Perroni, declarații surprinzătoare despre etapa RBD

Maite Perroni a interpretat-o pe “Lupita” în telenovela “Rebelde”, însă actrița spune că niciodată nu a rămas prinsă în acest proiect, asta pentru că planurile de viitor au fost mult prea importante.

“Pentru mine Rebelde și RBD înseamnă foarte mult, însă nu pot să rămân agățată de trecut. Eu mereu am trăit în prezent. RBD s-a terminat, am îmbrățișat acest lucru, am mulțumit pentru etapă, dar n-am avut timp să mă întristez.”, a mărturisit Maite Perroni.

“Nu sunt o persoană care se teme să-și asume riscuri. A trebuit să fac multe schimbări în carieră, să văd dacă reușesc să merg mai departe sau nu. Teamă nu am avut niciodată, de-a lungul vieții am fost determinată și am luat decizii care m-au ajutat mereu. Asta nu înseamnă că alții nu pot avea temeri.”, a mai spus artista.

Maite Perroni le dorește succes actorilor care interpretează aceleași roluri, într-o nouă generație. “Le doresc numai bine, adevărul este că acest proiect e uriaș, e o mare oportunitate, e o nouă generație, e o energie specială, pasiune, talent.”, a declarat Maite Perroni, artista în vârstă de 38 de ani.

În articolul

Maite Perroni face destăinuiri la 13 ani de la destrămarea formației RBD. Cum s-a despărțit actrița de colegii ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x