Maite Perroni i-a dedicat un mesaj emoționant cățelușului său Sancho. Animăluțul a încetat din viață

Publicat pe 22.12.2022 la 14:31 Actualizat pe 22.12.2022 la 14:48

Maite Perroni i-a dedicat un mesaj emoționant cățelușului său Sancho. Animăluțul a încetat din viață.

Maite Perroni poartă părul lung, desprins și zâmbește

Maite Perroni i-a dedicat un mesaj emoționant cățelușului său Sancho

Happy Channel

Maite Perroni a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant în mediul online. Vedeta “Rebelde” a simțit nevoia să vorbească despre cățelușul ei Sancho, patrupedul ce a încetat din viață nu demult. Din partea lor, actorii din “Rebelde” au simțit nevoia să-i transmită vedetei mai multe cuvinte de susținere, semn că pot fi împreună atât la bine, cât și la greu.

Maite Perroni i-a dedicat un mesaj emoționant cățelușului său Sancho

Maite Perroni a simțit nevoia să-și manfieste tristețea legată de pierderea cățelului său acolo unde fanii o apreciează în irice situație. Vedeta și-a luat rămas bun de la mascota sa printr-un mesaj în care îi mulțumește pentru iubirea necondiționată oferită până la final.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Of, da doare. Cum să nu-mi lipsească grăsuțul meu care mă făcea să visez fără limite. Cum să nu-mi fie dor de Sancho care știa doar să ofere iubire. Am inima ruptă în mii de bucățele, sper ca sufletul tău să știe cât de mult te iubesc și cât de dor îmi e de tine.”, se arată în prima parte a mesajului postat de vedeta din RBD. În videoclipul însoțitor al mesajului se pot observa mai mult fotografii ale vedetei în care apare alături de Sancho.

“Sper că ai fost foarte fericit alături de această familie care a încercat să-ți ofere iubire. Îți mulțumesc pentru iubirea necondiționată și pentru că ai fost acea ființă fără de păcat care de când a ajuns în viața mea m-a făcut fericită. Te iubesc Sancho burtică, pentru totdeauna. Zbor lin și spe să ne revedem curând pentru a-ți simți din nou căpușorul când mă trezesc.”, se arată în finalul mesajului. Fernanda Castillo, Angelique Boyer, Consuelo Duval, Marimar și Zuria Vega au fost câteva dintre faimoasele care au simțit nevoia să lase un mesaj pe pagina vedetei.

La șapte ore de la publicarea postării, Andres Tovar nu a reacționat la cuvintele spus de vedetă. Cu toate acestea, Mane de la Parra, fostul partener ai vedetei și acum prietenul său a lăsat un mesaj.

“Simt asta în sufletul meu, Mai a mea. Îți trimit un sărut cu toată dragostea în acest moment. Știu perfect ce simți și sunt alături de tine. Al meu Benancio de la Parra se va juca cu el.”, a scris actorul. Moartea cățelușului său a lăsat un gol imens în sufletul actriței ce anul acesta a avut multe motive de bucurie. După căsătoria cu Andres Tovar s-a anunțat un nou turneu RBD în 2023. Printre colegii de trupă au fost Dulce Maria, Anahi și Christian Chavez cei care i-au trimis mesaj în legătură cu pierderea suferită.

Alfonso Herrera își continuă planurile profesionale în America

Cu toate că grupul RBD și-a anunțat revenirea într-un turneu planificat pentru anul 2023, se pare că singurul absent va fi Alfonso Herrera. Actorul ce a reușit să iasă în evidență atât în telenovele cât și în producții americane, își va continua planurile profesionale în SUA. Acesta a declarat în repetate rânduri că nu își dorește să revină pe scenă ca și cântăreț, dat fiind faptul că actoria îi ocupă mult timp din viață.

În articolul

Maite Perroni i-a dedicat un mesaj emoționant cățelușului său Sancho. Animăluțul a încetat din viață

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x