Maite Perroni își dorește o naștere naturală. Vedeta RBD a pregătit totul pentru venirea pe lume a primului său copil

Publicat pe 09.03.2023 la 15:11 Actualizat pe 09.03.2023 la 15:37

Maite Perroni își dorește o naștere naturală. Vedeta RBD a pregătit totul pentru venirea pe lume a primului său copil.

Maite Perroni și Andres Tovar se sărută

Maite Perroni își dorește o naștere naturală

Getty Images

Vedeta RBD se pregătește pentru venirea pe lume a primului său copil. Nu mai este mult până când ce Maite Perroni își va strânge fetița la piept.

Maite Perroni își dorește o naștere naturală

Artista se află în ultimul trimestru de sarcină și are toate planurile pregătite pentru când își va strânge în brațe fetița. A oferit cele mai recente declarații în fața presei și a povestit cum și-ar dori să decurgă nașterea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Va fi o naștere naturală. Ce vrea Dumnezeu, o vom rezolva pe moment.”, a mărturisit vedeta în fața jurnaliștilor. Protagonista din Triumful dragostei și soțul său au totul pregătit, camera copilului fiind deja aranjată.

“Da, avem totul pregătit, suntem foarte emoționați. Eu mă simt foarte bine, adevărul ăsta este.”, a mărturisit vedeta. Cu toate că are o listă de nume pentru fetița sa, Maite Perroni nu dorește să divulge ce a decis alături de soțul său, Andres Tovar.

Citește și: Christian Chávez, Maite Perroni, Dulce María și Christopher Uckermann s-au întâlnit pentru încă o serie de repetiții în studio. Artiștii pregătesc turneul RBD

“La asta încă ne gândim, suntem la partea asta. Avem câteva nume pe listă, așteptăm să vedem care este cel oficial.”, a relatat aceasta. Maite Perroni a împlinit 40 de ani, însă nu și-a dorit nimic mai mult decât să fie alături de persoanele dragi. A pregătit din timp o călătorie alături de mama sa, Maite Beorlegui. În cadrul instastory a menționat faptul că va fi ultima escapadă înainte de naștere.

“Ultima călătorie înainte de venirea bebelușului pentru a ne sărbători zilele de naștere. Te iubesc Maite Beorlegui mai mult decât orice pe lume, îți mulțumesc pentru că petrecem aceste zile împreună.”, a scris faimoasa RBD. În ceea ce o privește, mama sa a publicat câteva imagini din hotel și un moment în care fiica a înotat. La 40 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele. A devenit cunoscută odată cu rolul său din “Rebelde”. Mai apoi a făcut parte și din formația RBD și acum este pregătită să concerteze alături de prietenii și colegii săi în ultimul turneu.

Maite Perroni și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mama sa într-o călătorie emoționantă

Cu 20 de ani de carieră, Maite Perroni a reușit să impresioneze întotdeauna prin carismă și simplitate. Urmează să devină mămică pentru prima oară, va participa în turneul RBD alături de prietenii săi și a ținut să-și prezinte ultimul proiect profesional, “Triada”.

Citește și: Andrés Tovar răspunde acuzațiilor conform cărora Maite Perroni ar fi fost amanta lui în timpul căsătoriei cu Claudia Martin

Născută pe 9 martie 1983 în Mexic, a studiat actoria în cadrul Centro de Educacion Artistica de Televisa, de unde a absolvit în 2003. A debutat în opere de teatru precum Los enamorados, Usted tiene ojos de mujer fatal, în timp ce pe micile ecrane și-a surprins fanii cu rolul “Lupita” din “Rebelde”. Ulterior a făcut parte din grupul RBD. În 2007 a urmat proiectul RBD: La familia, acolo unde a fost alături de Alfonso Herrera, Anahi, Christian Chavez, Dulce Maria și Christopher Uckermann.

A mai avut succes și în telenovele precum Cuidado con el angel, Mi pecado, Triunfo del amor, dar și Mujeres asesinas. S-a întors ca actriță de teatru în 2010 pentru piesa Cena de matrimonios alături de Sebastian Zurita.

În articolul

Maite Perroni își dorește o naștere naturală. Vedeta RBD a pregătit totul pentru venirea pe lume a primului său copil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x