Maite Perroni reapare în mediul online după nașterea fiicei sale, Lía. Vedeta RBD a primit un cadou special

Publicat pe 23.05.2023 la 11:35 Actualizat pe 23.05.2023 la 12:31

Maite Perroni a postat o singură fotografie de la nașterea fiicei sale, Lía. Recent a revenit în mediul online pentru a face câteva mulțumiri.

Maite Perroni poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și zâmbește

Maite Perroni reapare în mediul online după nașterea fiicei sale, Lía

Profimedia Images

Integranta RBD a dat naștere unei fetițe pe data de 16 mai 2023. Până în prezent, aceasta nu i-a arătat chipul micuței, fructul iubirii cu Andrés Tovar.

Maite Perroni reapare în mediul online după nașterea fiicei sale, Lía

Imediat după ce au dezvăluit că au devenit părinți pentru prima oară, Maite Perroni și Andrés Tovar au păstrat tăcerea în legătură cu detaliile venirii pe lume a micuței lor. Pe 22 mai, vedeta RBD a reapărut pe internet și chiar dacă fanii se așteptau la o fotografie emoționantă alături de fetiță, aceasta a optat pentru a mulțumi celor care i-au dăruit un aranjament floral special.

A fost prin intermediul contului personal de Instagram, mai precis instastory, acolo unde Maite Perroni și-a reluat activitate pe internet. A transmis doar un “mulțumesc” celor care i-au oferit un aranjament floral inedit. Până în prezent, este singura postare venită din partea artistei, dar și a partenerului său.

Pe data de 16 mai, actrița și soțul său au utilizat rețelele sociale pentru a dezvălui că au devenit părinții unei fetițe pe care au prezentat-o tuturor cu numele de Lía. Au publicat pe conturile personale o fotografie emoționantă cu mâinile lor.

“Ești cea mai mare binecuvântare a noastră. Te iubim, Lía!”, au scris cei doi pe internet. Fotografia a devenit imediat virală, iar fanii i-au cerut imediat să-i vadă fața micuței. Vedeta RBD și-a anunțat sarcina pe 6 ianuarie, atunci când a împărtășit un videoclip emoționant cu fanii săi.

“Andres și Maite și-au lăsat dorința să devină realitate, vor deveni părinți!”, a fost mesajul de atunci. Maite Perroni s-a arătat extrem de bucuroasă pentru a-și întregi familia. Cei doi au călătorit și în luna de miere, la scurtă vreme după căsătorie. Dacă toată lumea credea că vedeta era deja însărcinată când a îmbrăcat rochia de mireasă, atunci zvonurile chiar au fost spulberate la scurtă vreme, totul era adevărat.

Maite Perroni și Andres Tovar au plecat într-o lună de miere inedită

Cei doi au apărut pe internet la scurtă vreme după căsnicie. Au demonstrat că respectă tradiția și se bucură în luna de miere. S-au căsătorit în Valle de Bravo, acolo unde s-au filmat primele scene ale telenovelei Rebelde. A fost un moment emoționant pentru toată lumea, în special pentru integranții care au luat parte la ceremonie: Anahi, Christopher Uckermann și Christian Chavez.

Pe atunci nu au lipsit imaginile publicate pe internet, iar fanii le-au fost alături cu mesaje venite din toate colțurile lumii. Au urmat apoi momente din luna de miere. Andres Tovar a dezvăluit că își dorește să-și surprindă partenera, așa că nu i-a dezvăluit locația inedită în care aveau să călătorească.

“Nu știe ea. Eu nu i-am spus. I-am spus doar să-și pregătească o valiză pentru plajă și gata. Pașaportul, plajă și gata.”, a meționat Andres Tovar. În cele din urmă s-a aflat că au petrecut în Insulele Maldive, grație imaginilor publicate pe rețelele sociale. Maite Perroni are peste 11 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Maite Perroni reapare în mediul online după nașterea fiicei sale, Lía. Vedeta RBD a primit un cadou special

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x