Maite Perroni s-a despărțit de iubitul ei după o relație de 7 ani

Publicat pe 01.10.2021 la 09:59 Actualizat pe 01.10.2021 la 10:18

Maite Perroni, fostă membră a formației RBD, s-a despărțit de iubitul ei după o relație care a durat 7 ani. Vedeta a dezvăluit motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Maite Perroni poartă o rochie cu spatele gol și are părul desprins și ondulat

Maite Perroni în cadrul People En Espanol în 2019

Getty

Maite Perroni și Koko Stambuk s-au iubit timp de șapte ani de zile și urmau să se căsătorească, dar iată că drumurile li s-au separat de curând. Deși totul s-a terminat în termeni amiabili, actrița a dorit să îi lămurească pe fani în legătură cu separarea.

A trecut ceva timp de când cei doi s-au despărțit, însă Maite Perroni nu a vrut să facă declarații legate de acest lucru până acum. Aceasta spune că nu a fost vorba despre infidelitate, ba mai mult, cei doi vor rămâne prieteni de acum înainte.

Maite Perroni a vorbit despre despărțire într-un podcast în care a fost invitată, acolo unde tema principală avea legătură cu relațiile și iubirea. Se pare că cei doi amorezi au simțit că relația lor se transformă în altceva și nu mai poate fi vorba de iubire.

Maite Perroni și Koko Stambuk s-au despărțit

Maite Perroni a fost cea care a luat decizia de a se despărți de iubitul ei, veste care a surprins pe toată lumea, având în vedere perioada de timp în care cei doi au fost într-o relație.

“Și atunci ne-am decis că trebuie să discutăm ca adulții, așa că ne-am așezat și am vorbit și ne-am dat seama că această perioadă trebuie să se termine, și chiar dacă doare trebuie să vedem că ne-am schimbat, altfel totul s-ar transforma în altceva. Acum trecem într-o altă etapă.”, a spus Maite, conform depor.com.

De asemenea, actrița a vrut să clarifice faptul că nu este vorba despre o perioadă toxică, ci pur și simplu această etapă trebuia să își găsească sfârșitul.

“Deși au trecut câteva luni de când s-a terminat, nu am vrut să ies și să spun public despre această despărțire. Sunt lucruri peste care trebuie să trec singură, dar sunt deja mai mult de șase luni de când ne-am despărțit, de când am încercat să trecem peste momentele în care am plâns și ne-am luat la revedere.”, a declarat Maite Perroni.

Maite Perroni, despre noua etapă a vieții sale

Maite Perroni și Koko au luat decizia de a fi în continuare prieteni, mai ales că nu pot uita momentele frumoase prin care au trecut împreună și clipele care i-au făcut să prețuiască mai mult viața.

“A fost foarte dificil, dar în același timp a fost o decizie sănătoasă pentru amândoi, o decizie matură și înțeleaptă. Ne aflăm în etape diferite ale vieții și ne dorim lucruri noi.”, a spus aceasta.

Koko Stambuk, fostul iubit al actriței, face parte din lumea artistică, fiind un cântăreț originar din Chile. Cei doi au fost pe punctul de a se căsători, însă drumurile li s-au separat într-un final. Astfel, la sfârșitul lui 2019, bărbatul a cerut-o de soție pe iubita lui însă nimic nu s-a concretizat.

Maite Perroni l-a cunoscut pe Koko Stambuk într-un studio, acolo unde au început să lucreze la un proiect muzical împreună. Treptat, cei doi s-au apropiat și au început să-și mărturisească dragostea.

“Bărbații mereu vor să se căsătorească, dar am fost în relații așa de lungi încât mă gândesc la faptul că îmi este foarte bine așa cum sunt, nu îmi trebuie o rochie de mireasă.”, a declarat Maite pentru Ventaneando program, conform wepublishnews.com.

În articolul

Maite Perroni s-a despărțit de iubitul ei după o relație de 7 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x