Maite Perroni s-a reîntâlnit cu fostul ei iubit, Mane de la Parra. Cum a reacționat actrița

Publicat pe 16.01.2022 la 19:00 Actualizat pe 16.01.2022 la 18:37

Maite Perroni s-a reîntâlnit cu Mane de la Parra, fostul ei iubit, la scurt timp după despărțirea de Koko Stambuk. Cei doi au fost foarte apropiați, iar ulterior actorul i-a lăsat un mesaj emoționant frumoasei brunete.

Maite Perroni poartă o rochie cu spatele gol și are părul desprins și ondulat

Maite Perroni în cadrul People En Espanol

Getty

După despărțirea de Koko Stambuk, frumoasa actriță mexicană Maite Perroni s-a reîntâlnit din întâmplare cu fostul ei iubit, Mane de la Parra. Cei doi au petrecut câteva momente împreună, iar actorul și-a adus aminte cât de mult ține la cea de care s-a despărțit în 2012.

Maite Perroni s-a aflat la Madrid în cadrul Premiilor de Platină și nu a știut de faptul că își va revedea fostul iubit și că va sta atât de aproape de el pe tot parcursul evenimentului. Mane de la Parra nu s-a putut abține și le-a arătat fanilor lui cât este de fericit să o aibă pe Maite lângă el.

Maite Perroni și Mane de la Parra au fost împreună din 2010 până în 2012, însă după despărțire bărbatul i-a transmis toate cele bune actriței.

Maite Perroni și Mane de la Parra s-au reîntâlnit

Fanii au fost încântați să vadă că Maite Perroni și Mane de la Parra s-au aflat din nou unul lângă altul, iar bărbatul nu s-a lăsat mai prejos, așa că a lăsat un mesaj pentru faimoasa brunetă.

“Cât te iubesc, Maite”, a scris Mane de la Parra. Chiar dacă artista nu i-a răspuns la mesaj, aceasta s-a lăsat filmată atunci când îi dădea un pupic pe obraz fostului ei.

Maite și Mane și-au făcut publică relația în anul 2010, însă s-au despărțit în 2012. Cei doi filmau pe atunci pentru telenovela “Cachito de cielo”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu și Mane ne-am luat rămas-bun, dar vom ține minte toată viața istoria pe care am împărțit-o împreună. Acum fiecare va merge pe drumul lui...Vă mulțumim pentru sprijin și respect.”, a scris Maite Perroni la acea vreme.

Cu toate că Maite Perroni și Mane de la Parra s-au despărțit, fanii au sperat întotdeauna la o împăcare, având în vedere faptul că erau atât de apreciați.

Maite Perroni și Mane de la Parra s-au despărțit înainte de nuntă

Chiar dacă Maite Perroni și Mane de la Parra au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, se pare că dragostea lor nu a durat pentru totdeauna, așa că cei doi s-au despărțit chiar dacă erau logodiți.

Actrița a fost prima care a vorbit despre separare, astfel că și-a anunțat fanii printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Cât timp au fost împreună, cei doi au încercat să se împartă între viața profesională și cea personală. Astfel, Mane de la Parra era întotdeauna bucuros atunci când existau proiecte la care trebuia să lucreze alături de iubita lui. De altfel, acesta o lăuda și spunea că este o actriță excelentă și un om bun la suflet.

“Maite și cu mine formăm o pereche complementară, amândoi înțelegem cerințele profesionale pe care le avem, dar știm că putem supraviețui doar cu aplauzele și iubirea publicului.”, spunea Mane de la Parra. Cât despre faptul că petreceau mai tot timpul împreună, acesta mărturisea că acest lucru nu le-a complicat relația, ci din contră.

Maite Perroni rămâne una dintre cele mai cunoscute actrițe din Mexic, având în vedere succesul pe care l-a avut atât cu formația RBD cât și cu telenovela “Rebelde”.

În articolul

Maite Perroni s-a reîntâlnit cu fostul ei iubit, Mane de la Parra. Cum a reacționat actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x