Maite Perroni și Andrés Tovar au apărut împreună în cadrul primului baby shower. Cât de mult a crescut burtica de gravidă a vedetei RBD

Publicat pe 27.03.2023 la 10:09 Actualizat pe 27.03.2023 la 10:48

De când și-a anunțat sarcina, Maite Perroni a fost foarte atentă să nu-și expună prea des burtica de gravidă. Prima petrecere tip baby shower a fost organizată pentru vedeta RBD și soțul său, Andrés Tovar.

Maite Perroni poartă rochie de mireasă și zâmbește, stă în stânga lui Andres Tovar care poartă o cămașă albă și costum închis la culoare și zâmbește

Maite Perroni și Andrés Tovar au apărut împreună în cadrul primului baby shower

Profimedia Images

La începutul anului, Maite Perroni și Andrés Tovar au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. De atunci, vedeta RBD a fost foarte discretă cu evoluția sarcinii sale. Au trecut zile întregi până când aceasta să apară în mediul online în noua ipostază.

Maite Perroni și Andrés Tovar au apărut împreună în cadrul primului baby shower

Cu ocazia realizării celebrului baby shower, eveniment pe care toate viitoarele mămici îl organizează cu sfințenie, Maite Perroni s-a lăsat fotografiată în mediul online. Îmbrăcată într-o rochie lungă, închisă la culoare și cu adidași albi, așa a apărut “Lupita” din “Rebelde” pe internet. Coafura a fost una simplă, aceasta optând pentru a-și ține părul desprins, coafat într-o parte. Ca și accesorii a purtat doar o brățară simplă, roșie și inelul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre viitorul tătic, acesta a îmbrăcat o pereche de pantaloni roz, un tricou alb și un sacou negru. Adidașii au fost de culoare albă, Andrés Tovar neavând niciun accesoriu. Maite Perroni s-a reunit cu cele mai dragi persoane din viața sa pentru a-i oferi o binevenită așteptare bebelușului. Va deveni mămică de fetiță.

Citește și: Maite Perroni apare cu burtica de gravidă într-o fotografie publicată de Jessica Coch. Vedeta “Rebelde” este însărcinată în 7 luni

Prezentatoarea Rocío Sánchez Azuara a fost cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului și a postării imaginilor în mediul online. Se cunoaște faptul că totul a avut loc într-un salon special, plin cu globuri și flori. Viitorii părinți au optat pentru culori pastel pentru decorații, predominantă fiind culoarea roz. Invitații au avut parte de dulciuri, mâncare și băutură, fiind o reuniune privată, dată fiind petrecerea pe care au organizat-o anul trecut în luna octombrie, atunci când cei doi s-au căsătorit.

Cu toate acestea, a fost sesizată absența colegilor din RBD, cu care Maite Perroni a petrecut timp în studio cu doar o zi în urmă. Nu se cunoaște dacă vedeta va mai avea alte petreceri alături de aceștia. Cu toate că vedeta în vârstă de 40 de ani a ținut să rămână foarte discretă în ceea ce privește sarcina, puțin câte puțin a oferit informații relevante, așteptate de fani.

Maite Perroni este însărcinată: detaliile care se cunosc despre bebeluș

În cadrul unui interviu pentru revista Caras, Maite Perroni a dezvăluit faptul că primele detalii despre sarcină le-a aflat în septembrie 2022. Fiica sa va vedea lumina zilei la finalul lunii aprilie, începutul lunii mai. Vedeta RBD a subliniat faptul că alături de soțul său a ales câteva nume pentru micuță, însă “vom aștepta pentru a vedea care este cel oficial”.

Citește și: Maite Perroni apare pentru prima oară cu burtica de gravidă pe coperta unei reviste celebre. Vedeta RBD a făcut publice detalii despre sarcină

La câteva săptămâni după, într-un interviu pentru revista “Hugo Gloss”, a dezvăluit că pentru turneul RBD “o voi avea pe Leah cu mine, va exista deja bebelușul”. Astfel, fanii și-au dat seama că acesta este un potențial nume pentru micuță. Maite Perroni își dorește o naștere naturală, însă nu ezită să-și schimbe planurile în funcție de ceea ce “va vrea Dumnezeu”.

“Deja avem totul pregătit”, a declarant vedeta, arată Univision.com. Anul 2023 este unul plin de evenimente pentru Maite Perroni, atât în viața personală cât și în cea profesională. Până în prezent și-a lansat noul film “Tríada”, a dezvăluit că este însărcinată și urmează să participe în cadrul turneului RBD.

În articolul

Maite Perroni și Andrés Tovar au apărut împreună în cadrul primului baby shower. Cât de mult a crescut burtica de gravidă a vedetei RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x