Maite Perroni și Andres Tovar își apără relația de iubire în ciuda speculațiilor apărute în presă

Publicat pe 30.11.2021 la 12:40 Actualizat pe 30.11.2021 la 13:27

Maite Perroni s-a despărțit acum ceva timp de Koko Stambuk, însă fosta componentă a trupei RBD și-a găsit imediat fericirea în brațele lui Andres Tovar. Gurile rele spun că artista l-ar fi despărțit pe bărbat de soție, însă cei doi își apără relația de iubire și continuă să rămână împreună.

Maite Perroni poartă o bluză fără mâneci și are părul desprins și ondulat

Maite Perroni în cadrul unui interviu în 2019

Profimedia Images

Maite Perroni își apără în continuare relația de iubire cu Andres Tovar. Bărbatul vine în sprijinul partenerei sale și vorbește despre relația lor de iubire. De când au decis să formeze un cuplu, cei doi au fost ținta atacurilor din online.

Cei mai mulți îndrăgesc noul cuplu, însă există și internauți care sunt de părere că fosta membră a trupei RBD l-a despărțit pe iubitul ei de fosta soție.

Într-un interviu acordat unei reviste celebre, cei doi vorbesc despre sentimentele care îi unesc, dar și despre speculațiile apărute în presă.

Maite Perroni și Andres Tovar își apără relația de iubire

Recent, Maite Perroni și Andres Tovar au pozat pentru prima oară ca și cuplu pentru o revistă celebră și au vorbit despre speculațiile apărute în presă de când și-au dezvăluit sentimentele.

Cei doi sunt mai uniți ca niciodată, iar fosta membră a trupei RBD a dezvăluit că deși la momentul actual nu este gravidă, atunci când va fi cazul, va fi prima care va vorbit despre acest subiect.

“Nu se poate vorbi despre o istorie fără să o cunoști, doar noi o putem scrie.”, au declarat cei doi, făcând referire la știrile apărute în mediul online. “Povestea noastră nu a fost spusă așa cum ar fi trebuit și a rămas o umbră de îndoială asupra ei.”, au continuat aceștia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În această viață cel mai important este să lupți pentru fericirea ta. Când tu știi care este de fapt adevărul, tu deții puterea. Și noi așa am făcut pentru că nu avem nimic de ascuns, iar acest lucru ne-a unit și mai mult.”, au mai spus.

Gurile rele au spus că cei doi au început să formeze un cuplu de pe vremea când Andres Tovar era încă soțul Claudiei Martin. Cât despre sarcina fostei membre RBD, aceasta a spus deja adevărul.

Maite Perroni, într-un pictorial alături de Andres Tovar după zvonurile legate de sarcină

La scurt timp după ce Maite Perroni a spus adevărul în legătură cu zvonurile despre sarcină, a pozat pentru o revistă de renume alături de iubitul ei, Andres Tovar.

Actrița în vârstă de 38 de ani este mai fericită ca oricând alături de partener și speră ca fanii să își dea seama că nimic din ce s-a spus până acum despre ei nu este de fapt adevărat.

Maite Perroni a devenit cunoscută în lumea întreagă după ce a făcut parte din grupul latin pop RBD. Înainte de a-și construi un nume în muzică, frumoasa brunetă a jucat în câteva filme de dragoste. În 2008, s-a numărat printre primele femei din America Latină care avea o păpușă Barbie concepută după chipul ei.

Acest lucru i-a adus o reputație imensă și astfel s-a numărat printre figurile iconice din industrie. A jucat în “Rebelde”, aceasta fiind una dintre cele mai iubite telenovele de tinerii din întreaga lume. Membrii formației RBD au zburat pe mai multe continente pentru a susține sute de concerte.

După ce s-a despărțit de formația RBD, Maite Perroni a continuat să joace în filme și telenovele, dar și să scoată albume care au ajutat-o să se mențină în topuri.

În articolul

Maite Perroni și Andres Tovar își apără relația de iubire în ciuda speculațiilor apărute în presă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x