Maite Perroni și-a serbat ziua de naștere. Fosta membră RBD a petrecut alături de cele mai dragi persoane

Publicat pe 22.03.2022 la 14:05 Actualizat pe 22.03.2022 la 14:44

Maite Perroni și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni și a lăsat amintirile în mediul online. Cum a petrecut fosta membră RBD într-una dintre cele mai frumoase zile din viața sa.

Maite Perroni poartă o rochie neagră, își ține mâinile în șold și zâmbește

Maite Perroni, în cadrul premierei 'Todos Caen'. 18 sept. 2019

Profimedia Images

Maite Perroni trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. După ce și-a făcut publică relație de iubire cu Andrés Tovar, totul a mers într-o direcție pozitivă pentru faimoasa vedetă. Recent, aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere și a postat câteva momente importante în mediul online.

Pe lângă succesul profesional, Maite Perroni se bucură și de reușite pe plan personal, acolo unde este înconjurată doar de oameni dragi sufletului ei.

Maite Perroni și-a serbat ziua de naștere

Fără îndoială, Maite Perroni se numără printre cele mai importante nume din showbiz. După succesul pe care l-a avut alături de RBD, artista și-a continuat planurile profesionale și nu s-a uitat niciodată în urmă pentru a regreta momentele în care cânta alături de colegii săi.

Vedeta și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a petrecut alături de cele mai dragi persoane. Imaginile au ajuns rapid pe internet și i-au uimit pe internauți. Zuria Vega și Jessica Coch au fost prietenele cântăreței care au împărtășit fotografii alături de fanii din mediul online. De asemenea, în cadrul petrecerii au fost prezente și Marimar Vega, Adriana Louvier și Rossana Nájera, cele care i-au transmis și câteva cuvinte scrise.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, tortul nu a putut lipsi de pe masă și imaginile cu acesta au ajuns rapid virale pe internet. Deși Maite Perroni este născută pe data de 9 martie, petrecerea a avut loc cu doar câteva zile mai târziu, astfel că toți invitații au putut fi prezenți. Aceasta a lăsat mărturie câteva imagini în cadrul secțiunii Insta Story.

Citește și: Kerem Bürsin și Antonio Banderas s-au lăsat fotografiați împreună. Imaginea care i-a încântat pe fani

Maite Perroni are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde reușește să fie activă indiferent de situație. De-a lungul timpului, vedeta a devenit și imaginea mai multor brand-uri de lux și astfel și creat o imagine diferită față de cea cu care fanii au cunoscut-o pe vremea serialului “Rebelde”.

Maite Perroni și Andrés Tovar fac pași siguri către altar

După ce și-au confirmat relația de iubire, Maite Perroni și Andrés Tovar au rămas în atenția presei datorită legăturii creat în timp. Ulterior, atât fanii cât și jurnaliștii au speculat că cei doi sunt gata să pășească spre altar.

“Lumea vorbește și din păcate trebuie să ne obișnuim cu acest lucru pentru că face parte din profesia noastră”, a declarat Maite Perroni pentru Despierta América conform Mx.hola.com. Ulterior, aceasta a subliniat că își va ține fanii la curent cu orice noutate din viața sa, atunci când va veni momentul.

Citește și: Cum arată Lorna Cepeda la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții

“Eu o să vă spun, o să vă anunț când vom lua o decizie. Planuri sunt multe.”, a dezvăluit. Deși acum se află într-o perioadă liniștită a vieții, acum ceva vreme Maite Perroni a trecut prin momente critice alături de mama ei. Aceasta a trebuit operată de urgență, asta după ce a i-a mărturisit fiicei sale că suferă de dureri în jurul abdomenului.

Mai multe investigații de urgență au trimis-o pe aceasta pe mâna specialiștilor care au decis să ia măsuri de siguranță și să o opereze. În tot acest timp, Andrés Tovar i-a fost alături celebrei vedete.

În articolul

Maite Perroni și-a serbat ziua de naștere. Fosta membră RBD a petrecut alături de cele mai dragi persoane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x