Maite Perroni, succes nemăsurat! Vedeta este pe cale să se bucure de o nouă titluatură mondială

Publicat pe 05.10.2023 la 13:59 Actualizat pe 05.10.2023 la 14:56

Pe surse, presa din străinătate relatează că Maite Perroni, fosta membră a trupei RBD, se află în fruntea competiției pentru titlul de "Personalitatea Anului în 2023", conform revistei Time. Cu toate acestea, în ciuda entuziasmului fanilor actriței, există numeroase opinii contradictorii cu privire la această nominalizare.

Maite Perroni

Gettyimages.com

Listele de nominalizați pentru Persoana Anului în revista Time sunt întotdeauna compuse dintr-un amestec variat de personalități, inclusiv lideri mondiali, celebrități din cultura pop, figuri notorii și activiști pentru drepturile omului.

Maite Perroni, în cursa pentru "Personalitatea Anului în 2023"

Decizia de a include actrița în vârstă de 40 de ani pe lista nominalizaților pentru 2023 a provocat, prin urmare, dezbateri și controverse.

Un membru al juriului, care a preferat să rămână anonim, a explicat: "Ceea ce o face pe Perroni atât de importantă este potențialul și influența pe care o are în prezent, mai degrabă decât ceea ce a realizat deja."

A adăugat că, la începutul acestei luni, Maite Perroni a fost deja desemnată "Mexicanul Anului" de de către câteva ziare importante din Mexic și chiar "Cetățeanul Anului în Mexico City" de către cititorii unei publicații locale din orașul natal al artistei, potrivit mediamass.net.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maite Perroni are cel mai mare succes în Mexic! După telenovela "Rebelde", artistă a mai apărut în alte opt producţii de televiziune, iar în 2014, a fost numită "Noua regină a telenovelelor".

Actriţa şi cântăreaţa Maite Perroni a cunoscut celebritatea în anul 2004. A făcut parte din formaţia pop "RBD", formată din câţiva dintre colegii ei de platou, iar în ultimul timp a ales o carieră muzicală solo.

Ceea ce este cu adevărat uimitor e faptul că timpul nu pare să fi trecut peste actriţa din Mexic, aceasta părând neschimbată.

Maite s-a născut în Ciudad de México, dar a crescut în Guadalajara, unde a locuit aproximativ 12 ani. Maite are doi frați: Adolfo, cu trei ani mai mic și Francisco (Paco), cu nouă ani mai mic.

A urmat studii de actorie la CEA (Centro de educación artística) aparținând canalului de televiziune Televisa timp de 3 ani și a absolvit cursurile în 2003, potrivit wikipedia.

În articolul

Maite Perroni, succes nemăsurat! Vedeta este pe cale să se bucure de o nouă titluatură mondială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x