Maite Perroni vorbește despre cea mai frumoasă etapă a vieții sale, dar și despre turneul RBD: Cum va îmbina rolul de artistă cu cel de mămică

Publicat pe 23.02.2023 la 10:27 Actualizat pe 23.02.2023 la 11:14

Maite Perroni vorbește despre cea mai frumoasă etapă a vieții sale, dar și despre turneul RBD: Cum va îmbina rolul de artistă cu cel de mămică.

Maite Perroni poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Maite Perroni vorbește despre cea mai frumoasă etapă a vieții sale, dar și despre turneul RBD

Profimedia Images

Maite Perroni trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Va deveni mămică în curând, s-a căsătorit cu cel pe care îl iubește și urmează să urce pe cele mai mari scene ale lumii alături de colegii și prietenii din RBD.

Maite Perroni vorbește despre cea mai frumoasă etapă a vieții sale, dar și despre turneul RBD

Vestea despre sarcina faimoasei Maite Perroni a fost o bucurie atât pentru fani cât și pentru cei apropiați. Nu doar că va deveni mămică pentru prima oară, dar va reveni pe scenă alături de prietenii din RBD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am avut de plănuit o strategie, am avut totul calculat. Sperăm la Dumnezeu ca totul să iasă așa cum am gândit.”, a declarat Maite Perroni, arată Tvynovelas.com. Are aproape cinci luni de sarcină și s-a căsătorit în luna octombrie cu producătorul Andres Tovar. În mijlocul acestor evenimente din viața personală, turneul RBD și cel mai nou serial în care joacă rolul de protagonistă au venit pentru a completa viața sa.

Citește și: Maite Perroni apare pentru prima oară cu burtica de gravidă pe coperta unei reviste celebre. Vedeta RBD a făcut publice detalii despre sarcină

“Mai mult decât a fi speriată sunt emoționată, adevărul e că sunt foarte emoționată, plină de iluzii și dorințe de a putea împărtăși totul cu această nouă ființă, cu acest suflet care va veni.”, a dezvăluit vedeta despre sarcina sa, dar și despre planurile alături de RBD. Spune că totul este o iluzie, dar în același timp o realitate.

“A fost o iluzie grandioasă și acum este o realitate, dar n-am putut să împărtășim încă de la început pentru că trebuia să fim siguri și noi.”, a dezvăluit vedeta, spunând că alături de Andres Tovar a ținut să aștepte momentul oportun. Maite Perroni spune că așteaptă cu nerăbdarea venirea bebelușului, prima fetiță.

“Da, da, e o fetiță, deja știm și suntem mulțumiți. Nu știm încă cum va fi nașterea și nu m-am înscris la niciun curs, dar ne dorim ca totul să iasă bine.”, a mărturisit vedeta.

Maite Perroni confirmă faptul că va avea o fetiță

După luni de suspiciuni, Maite Perroni și Andres Tovar au confirmat că așteaptă un copil pe 6 ianuarie anul acesta. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, dar i-a și bucurat în același timp. Cântăreața se pregătește pentru turneul RBD și nu a dorit până în prezent să ofere mai multe detalii despre sarcină. Maite Perroni a dezvăluit că va deveni mămică de fetiță.

Citește și: Maite Perroni este însărcinată. Vedeta RBD a postat un videoclip emoționant pe rețelele sociale pentru a face public anunțul

Vedeta a vorbit cu jurnaliștii de la publicația mexicană Caras și a dezvăluit că este entuziasmată de faptul că va avea un copil, mai precis o micuță pe care deja o îndrăgește.

“Va fi o fetiță foarte iubită și răsfățată. Sperăm să o ghidăm către un drum bun.”, a dezvăluit cântăreața. Și-a arătat burtica de gravidă într-o rochie neagră, alături de soțul său Andres Tovar. Aceasta a aflat că este însărcinată în timpul pregătirilor pentru nuntă. A fost încurajată de către un prieten să facă un test de sarcină.

“Mi-a spus să fac testul de sarcină și mi-a zis că n-am nimic de pierdut. L-am făcut și am avut o surpriză, eram însărcinată în două săptămâni.”, a spus aceasta.

În articolul

Maite Perroni vorbește despre cea mai frumoasă etapă a vieții sale, dar și despre turneul RBD: Cum va îmbina rolul de artistă cu cel de mămică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x