Maite Perroni vorbește despre momentul mai puțin plăcut pe care l-a trăit în preajma artistului Bad Bunny. Ce s-a întâmplat între cei doi pe scenă

Publicat pe 25.10.2023 la 19:38 Actualizat pe 25.10.2023 la 20:02

Artista RBD a retrăit momentul mai puțin plăcut de care a avut parte în preajma lui Benito Martinez după ce acesta a refuzat să o salute pe o scenă faimoasă. Află ce s-a întâmplat din articolul de mai jos.

Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez stau unul lângă celălalt pe scenă și zâmbesc

Maite Perroni vorbește despre momentul mai puțin plăcut pe care l-a trăit în preajma artistului Bad Bunny.

Getty Images

La începutul lunii octombrie, numele faimoasei Maite Perroni a început să apară în mediul online din cauza unui moment pe care aceasta l-a trăit alături de Bad Bunny pe una dintre scenele faimoase. Acesta ar fi refuzat să o salute pe vedetă.

Maite Perroni vorbește despre momentul mai puțin plăcut pe care l-a trăit în preajma artistului Bad Bunny

Cu toate că până în prezent Benito Martinez ( numele real al artistului din Puerto Rico ) nu a oferit nicio declarație legată de acest incident, a fost chiar Maite Perroni care a vorbit despre această problemă. A fost asaltată de jurnaliști pe aeroportul din Ciudad de Mexico pe 23 octombrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu nu am simțit-o așa...real, nu am trăit-o în forma asta.”, a răspuns soția producătorului Andres Tovar. Interpreta în vârstă de 40 de ani a recunoscut că nici măcar nu a realizat când s-a produs acest moment, dat fiind faptul că totul a avut loc într-o secundă.

“A fost un moment ce s-a petrecut în câteva secunde. Eu nu am rămas cu acea senzație. Adevărul e că nici nu am simțit-o așa, chiar când pe filmuleț se vede de aproape totul și cu încetinitorul, totul pare oribil, dar nu.”, a transmis artista. În cadrul aceluiași subiect a punctat că Bad Bunny este fan Rebelde, dat fiind faptul că a interpretat piesa Salvame pe rețelele sociale.

“Bad Bunny este un artist pe care îl admirăm foarte mult și care ne-a arătat sprijin și emoție. A făcut parte din această generație Rebelde, atunci nu trebuie să creăm ceva mai mult decât este.”, a mai spus vedeta. De asemenea, Maite Perroni a povestit despre întâlnirea artiștilor RBD cu Peso Pluma ( Hassan Kabande Laija ) în cadrul unuia dintre concertele din Los Angeles.

“E o persoană foarte plăcută, încântător și familia lui la fel. Adevărul e că ne-am bucurat că i-am cunoscut.”, a punctat. La ideea ca RBD să aibă parte de o colaborare cu Peso Pluma, aceasta s-a arătat încântată și a punctat afirmativ.

RBD și-a încheiat concertele prin America de Nord

Mulțumiri și iubire, asta au primit membrii formației RBD încă de la începutul turneului Soy Rebelde Tour din 25 august 2023. Artiștii au finalizat concertele în America de Nord.

“Vă mulțumim că ne-ați dăruit acestei nopți de iubire, distracție și nostalgie.”, a declarat Maite Perroni. Aceasta a jucat rolul “Lupita” în telenovela Rebelde. Producția a devenit un fenomen masiv în toată America Latină, atunci când a apărut în 2004. Povestea a avut loc pe holurile liceului fictiv Elite Way School din Mexic, o școală privată acolo unde mai mulți elevi și-au creat prietenii, iubirii și despărțiri. Printre actori au fost și membrii formației RBD de atunci Perroni, Christopher von Uckermann, Dulce María, Anahí, Christian Chavez și Alfonso Herra. De altfel, Poncho a declarat încă de la început că nu își dorește să mai urce pe scenă în calitate de interpret, fiind dedicat complet actoriei. A jucat în seriale precum Ozark și este în prezent un actor dedicat producțiilor de la Hollywood.

În articolul

Maite Perroni vorbește despre momentul mai puțin plăcut pe care l-a trăit în preajma artistului Bad Bunny. Ce s-a întâmplat între cei doi pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x